Marktplein 31 7607 HM Almelo  0546-815777
image_pdfimage_print

buffetten

Buffet - Havenzicht

minimaal 20 personen

Koud
Verschillende wraps
Mix van verschillende bruschette
Gemarineerde gamba’s met Spaanse chorizo
Zuurdesembrood met olijven tapenade, NIELZ knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter
Spiesje met cherrytomaten en buffelmozzarella
Schaal met verschillende koude hapjes
Houten plank met Coppa di Parmaham, salami, serranoham, fuet en buitenlandse kazen
Huisgemarineerde olijven

Warm
Twentsche rundergehaktballetjes in ketjapsaus
Saté van kipdijvlees met Wijko satesaus
Hotwings
Texas spare ribs met NIELZ marinade

15.50 p.p.

Buffet - Stuurboord

minimaal 20 personen

Koud:
Huisgemaakte boerensalade
Huisgemaakte zalmsalade
Komkommersalade met Pink Lady appel en frisse dilledressing
Parmaham met gemarineerde champignons en Parmezaanse kaas
Ambachtelijk gerookte zalm met rode uienringen en kappertjes
Gebraden rosbief met Griekse fetakaas en bosui
Gerookte makreel met peper
Gemarineerde tomaat, buffelmozzarella en groene pesto
Mini broodjes met de échte NIELZ knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter

Warm:
Gebraden varkensrollade met een jus van rozemarijn
Saté van kipdijvlees met Wijko satésaus
Zeebaarsfilet op de huid gebakken met Japanse Teriyakisaus
Gekookte krielaardappelen met knoflookboter en vers gehakte peterselie
Pilav rijst
Italiaanse groente ratatouille

19.50 p.p.

Buffet - Alle hens aan dek

minimaal 20 personen

Koud:
Italiaanse aardappelsalade met pancetta, olijven, zongedroogde tomaten en Italiaanse kruiden
Huisgemaakte zalmsalade
Ambachtelijke rundvleessalade
Pasta salade met olijven, Parmezaanse kaas en tomaat
Houten plank met Coppa di Parma, serranoham, salami en fuet
Ambachtelijk gerookte zalm met rode uienringen en kappertjes
Garnalensalade met cocktailsaus
Coppa di Parma met gemarineerde oesterzwam, geitenkaaskruimels en bosui
Buffelmozzarella met gemarineerde tomaat en groene pesto
Gerookte kipfilet met rucola, gekookt ei, gebakken spek, pijnboompitten en truffelmayonaise
Gerookte forel met een salsa van tomaat
Mini broodjes met NIELZ knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter

Warm:
Gebakken Noorse zalmfilet met groene pesto en gemarineerde tomaat
Saté van kipdijvlees met Wijko satésaus
Gebakken varkensprocureur met Pico de gallo salsa
Twentsche rundergehaktballetjes in ketjapsaus
Gegrilde beenham met honing-mosterdsaus
Boeuf bourguignon, rundvlees gegaard in rode wijn
Gekookte krielaardappelen met knoflookboter en gehakte verse peterselie
Pilav rijst
Italiaanse groente ratatouille
Gekookte seizoensgroenten

23.50 p.p.

Buffet - Bakboord

minimaal 20 personen

Huisgemaakte boerensalade
Huisgemaakte zalmsalade
Saté van kipdijvlees met Wijko satésaus
Gegrilde beenham met honing-mosterdsaus
Gebakken schnitzel met romige champignonroomsaus
Gebakken Noorse zalmfilet met groene pesto en gemarineerde tomaat
Gekookte witte rijst
Gefrituurde spicy wedges
Mini broodjes met Nielz knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter

16.50 p.p.

Buffet - Alle trossen los

minimaal 20 personen

Tiramisu
Cheesecake
Brownie met karamel
Omelette sibérienne
Crème brulée
Panna cotta

7.00 p.p.