Marktplein 31 7607 HM Almelo  0546-815777

Expeditie Robinson uitje

image_pdfimage_print

twenthe_promotions_20140613123419-activiteit_expeditierobinson1-630x288.pngThe Expeditie Robinson Experience

Wilt u èn actief èn creatief èn samenwerken tegelijk? Dat kan! Bouwen met bamboe is zowel uitdagend als origineel. Bamboe bouwen vraagt namelijk om een gezamenlijke inspanning: in je eentje begin je niets maar als team bereiken jullie grote hoogtes. In no-time ontstaat er dan een indrukwekkende constructie waaraan echt iedereen zijn bijdrage heeft geleverd.

Na een basis uitleg over constructie en bouwtechniek wordt er per team overleg gepleegd over de te bouwen constructie. Met een forse stapel bamboe en kilo’s elastieken begint daarna het echte werk. Wat gaan jullie bouwen? Ruimtelijk inzicht, samenwerkingsvermogen en leiderschap zijn de belangrijkste ingrediënten van deze workshop.

Bamboe is ideaal als bouwmateriaal. Het is heel licht, makkelijk om mee te bouwen en toch sterk. Het is dan ook een hele uitdaging om een bouwwerk van meters hoog te bouwen van alleen bamboestokken en elastieken. Wordt het een standaard toren, een Eiffeltoren, een piramide, of misschien wel een auto, reuzenbal of reuzenrad? Alles is te realiseren!

De grenzen worden slechts gevormd door eigen fantasie en het competitie element tussen de teams.

Kortom: “Teambuilding van de bovenste plank”

Niet alleen geschikt als teambuilding maar ook als introductieactiviteit voor scholen en universiteiten.

Arrangement Expeditie Robinson:

Tot 12 personen: een vast bedrag van 280.- incl. BTW
Vanaf 12 personen slechts 22.- p.p. incl. BTW
Duur v.d. activiteit circa 2 uur
Excl. reiskosten en eten/drinken