Marktplein 31 7607 HM Almelo  0546-815777

Ik hou van Holland Quiz

image_pdfimage_print

twenthe_promotions_20140328113916-hollandshow_3Bekend van TV, maar vanavond maken jullie je op voor een gezellige avond met Hollandse vragen en fragmenten. Altijd geslaagd, want wie doet niet mee met “Een eigen huis” of een vraag over Swiebertje?!

Daag je vrienden of collega’s uit voor de “Ik hou van Holland spelquiz” en speel deze populairste show van NL! Test jullie kennis over Holland en haar gebruiken, muziek, TV series, inwoners, politiek en geschiedenis. En natuurlijk tussendoor veel muziek en fragmenten die iedereen kent!

Het leuke is dat we dit spel met stemkastjes spelen, dus je kunt direct het goede antwoord geven. Dat gaat veel sneller dan A4’tjes en je ziet direct de tussenstand. Iedereen wordt dus nog fanatieker! Onze presentator praat alles aan elkaar en op een groot scherm komt het spel voorbij… Al met al duurt de Ik hou van Holland quiz ongeveer 1,5 uur, maar tussentijds kunnen we prima tijd maken voor bijvoorbeeld een buffet. Dit spel is erg geschikt als dinerspel, maar ook als complete feestavond.

Het winnende team wacht een leuke prijs.

Arrangement Ik hou van Holland Quiz:

Kosten per persoon: 20.- incl. btw, stemkastjes en presentator
Minimum aantal deelnemers: 25 (of 500.- als minimum bedrag)
Bovengenoemde prijs is exclusief hapjes, drankjes, buffet of diner.

Fotoact; Ga in je favoriete Hollandse outfit op de foto in een Hollandse setting 450.- incl. BTW