Marktplein 31 7607 HM Almelo  0546-815777

Wie is de MOL

image_pdfimage_print

twenthe_promotions_20140429122948-wie-is-de-mol-3Wie is de Mol spelelement, met oud Hollandse spelen

Wie kent ze niet de gezelschapsspellen de manier van gezellig samen ontspannen en in een ongedwongen sfeer een gezellige tijd te beleven. Ontspanning door authentieke inspanning… Maar: in een modern jasje!!!

Want wat nou als er in jullie team een Mol zit die de boel saboteert en er niet bepaald op uit is om jullie team te laten winnen? Er worden 10 bekende Hollandse spelen gereed gezet, zoals potje sjoelen, gatenkaas of hamertjes spel en jullie krijgen een scorekaart. Maar let op, ontmasker De Mol voordat uw team ten onder gaat en jullie onmogelijk nog kunnen winnen. U speelt toch ook mee?

Prijzen Wie is de Mol spelavond:

24.50 p.p. incl. BTW (excl.  eten/drinken)
Op basis van 2 uren, minimaal 12 personen.

Deze activiteit wordt verzorgd door:

Logo TP EVENTS

Bedrijfsuitje met zindering en sensatie: Wie o Wie is de Mol?

Beleef het karakter van Wie is de Mol, het populaire TV programma waarin iemand de boel saboteert. Wie saboteert vandaag jullie opdrachten? Ontdek de leuke sfeer die gaat leven tijdens dit bedrijsuitje!

Tijdens het Wie is de Mol uitje beleef je een leuke dag met collega’s, waarbij we verzamelen in een mooie binnenstad. Na een kopje koffie maken we kleine teams, en in elk team wijzen we een “Geheime Mol” aan. Vanaf dit moment kun je niemand meer vertrouwen!

Doel van de middag is het scoren van zoveel mogelijk punten, door leuke en uitdagende vragen en opdrachten op te lossen. Zo leer je de mooie binnenstad kennen, én de collega’s! Want waarom doet het telefoonnetwerk het niet, of waarom is de groepsfoto mislukt? Daar gaan de punten door een succesvolle Mollenstreek!

Dit is een leuk programma met een mysterieuze knipoog. Tijdsduur voor het spel ca 2 uren, inclusief uitleg vooraf zijn we ongeveer 2,5 uur bezig met het Wie is de Mol spel.

Wie is de Mol bedrijfsuitje:

Geschikt voor groepen van 12 tot 120 personen
Kleding advies: Sportief
Zuivere speeltijd is 2 uur. Incl. uitleg en prijsuitreiking moet er zeker 3 uur worden uitgetrokken voor Wie is de Mol
Groepen tot 12 personen: vast bedrag van 330.- incl. BTW
Boven de 12 personen:  27.50 p.p. incl. BTW
Optioneel: Poncho’s bij minder goed weer: + 1.- p.p.
Excl. reiskosten naar de locatie, excl. eten & drinken