Arrangementen

Op onze eerste verdieping aan de voorkant van Nielz hebben wij twee zalen, genaamd de ‘ene’ en de ‘andere’. De zalen zijn voorzien van veel (dag)licht, openslaande deuren naar het balkon, comfortabel meubilair, sfeervolle verlichting en een bar.

De ‘ene’ zaal is gelegen aan de achterkant van het pand en geschikt voor maximaal twaalf personen.Het Pakhuyz is een kleine knusse ruimte met plek voor maximaal twaalf personen. Deze ruimte is bereikbaar via de trap in Club Nielz. Er zijn twee ruime toiletgroepen en een garderobe aanwezig. In het Pakhuyz kan prettig vergaderd worden of met een kleine groep gedineerd worden.

Next Floor is gelegen op de eerste etage. Next Floor heeft een mooi uitzicht over het Marktplein en beschikt over een kleine bar.
Deze ruimte heeft dertig zitplaatsen, maar biedt plek aan vijfenveertig personen wanneer er gebruik wordt gemaakt van sta tafels.Wanneer u een besloten partij viert bij Nielz is het mogelijk om te kiezen voor een drankenarrangement.

Bij een Hollands drankenarrangement kan er onbeperkt gedronken worden van het binnenlandse assortiment. Dit bestaat uit koffie, thee, bier, huiswijn, frisdrank en binnenlandse likeuren.Jullie grote dag kan geheel door ons verzorgd worden. Er zijn legio mogelijkheden en wij helpen graag met het organiseren van jullie perfecte dag. Wij bespreken jullie wensen graag in een persoonlijk gesprek.

Hiervoor kan contact opgenomen worden met Niels Mulder, telefoonnummer: 06 – 415 20 888 of via info@nielz.nlDe geboorte van een kind is altijd weer een wonder en zeker reden voor een feest!

In plaats van continu visite ontvangen in de eerste weken na de bevalling wordt steeds vaker gekozen voor een kraamfeest.Gezellig met de vriendinnen, familie of collega’s erop uit?
Behalve “gewoon” een hapje eten is er nog meer mogelijk bij Nielz.Personeelsfeest, familie-uitje, vrijgezellenfeest organiseren met een hapje,
een drankje en een activiteit?
Nielz biedt veel mogelijkheden in samenwerking met TP Events.

Babyshower organiseren?