Marktplein 31 7607 HM Almelo  0546-815777

Babyshower

image_pdfimage_print

Een babyshower wordt enkele weken voor de bevalling gegeven. Zo ongeveer rond de 30e week van de zwangerschap. Het is meestal een verrassing voor de zwangere en wordt georganiseerd door een (schoon)moeder, (schoon)zus, vriendin of collega. De mama-to-be wordt tijdens de babyshower nog even verwend voordat de baby er is, met cadeautjes en leuke spelletjes.

Er kan een babyshower worden georganiseerd bij Nielz. Hiervoor kan een aparte ruimte gehuurd worden, maar het kan ook gezellig in de zaak worden gedaan, reserveer bijvoorbeeld voor  een lunch, High Tea of High Wine (met een alcoholvrij alternatief voor de aanstaande moeder).

Mochten er dieetwensen zijn dan horen wij dat graag vooraf.

Natuurlijk mag de ruimte of de tafel waar de babyshower gaat plaatsvinden van tevoren door jullie versierd worden.

Ideeën voor spelletjes die tijdens de babyshower kunnen worden gedaan.

Manon van Ede van der Pals is de eigenaresse van Manonnie’s Belly Art.
Wil je de babyshower aanvullen met een van onderstaande activiteiten, neem dan rechtstreeks contact met Manon op voor meer informatie of voor het boeken van de activiteit. Haar mailadres is:
manonniesbellyart@gmail.com.

BELLYPAINT

Met een bellypaint geef je de mama in spé een kleurrijke herinnering aan één van de mooiste momenten uit haar leven. Deze vorm van bodypainten is speciaal voor de zwangere vrouw. Hierbij word de zwangere buik beschilderd tot een mooi kunstwerk. Natuurlijk is de mama in spé vrij om te kiezen wat zij graag op haar buik geschilderd wil hebben. Er is keuze uit een ruim assortiment aan voorbeelden. Ook kan ze kiezen voor een eigen afbeelding of misschien wel een detail van het geboortekaartje. Is dit het geval dan zullen de  afbeeldingen van te voren opgestuurd moeten worden, zodat er een schets voorbereid kan worden, om de mama in spé een idee te geven over hoe haar buikbeschildering eruit gaat zien.
De tijdsduur van de bellypaint is afhankelijk van de afbeelding. Gemiddeld zal hier 1,5 tot 2 uur voor staan. Tussendoor zal uiteraard een korte pauze worden gehouden, om even de benen te strekken en iets te drinken.
De bellypaint word gemaakt met schmink op waterbasis , hierdoor ook geschikt voor de gevoelige huid en uiterst veilig. Zodra de schmink droog is, kan het nog de gehele dag blijven zitten,
zelfs onder kleding. Ook is de schmink heel makkelijk te verwijderen met lauw water en zeep.
Na afloop van de bellypaint zal er een vijftal foto’s worden gemaakt van de beschilderde buik.

De kosten bedragen:
* Basispakket ( Bellypaint+ foto’s van de bellypaint) € 25,- incl. 5 bewerkte foto’s

* Toppakket (Bellypaint + foto’s van de bellypaint, en van de gasten die aanwezig zijn op de babyshower) € 50,- incl. alle bewerkte foto’s

GIPSBUIK

Een gipsbuik geeft een mooie tastbare herinnering aan je zwangerschap.
Door middel van gipsverband word er een gipsafdruk gemaakt van de zwangere buik.
De buik kan op verschillende manieren in gips worden vastgelegd.
Ook kan de gipsbuik naar eigen wens mooi gedecoreerd worden door bijvoorbeeld een beschildering, met kant of met mozaïek. Op deze manier word de zwangere buik vereeuwigd in een uniek kunstwerk.
Het beste moment voor het maken van een gipsbuik is bij een zwangerschap vanaf 32 weken.
De buik is dan mooi rond van vorm en de baby is dan nog niet ingedaald, zodat de buik mooi naar voren word gedagen.

Het maken van een gipsbuik neemt ongeveer 45 minuten in beslag, afhankelijk van het model dat de aanstaande moeder kiest. De gipsbuik kan zowel staand als zittend worden gemaakt.
Het gipsen is geheel veilig voor de mama en spé en de baby. Bij het boeken van het gipsbuik arrangement zal door Manonnie’s Belly Art uitgebreide informatie over het verloop van het gipsen worden toegestuurd.

De kosten voor het maken van een gipsbuik zijn vanaf €30,- . Dit is afhankelijk van het model.
Het decoreren van de gipsbuik is mogelijk voor een meerprijs ( Prijs is in overleg).