Home › Luncharrangementen / keuzemenu / buffetten
Te reserveren vanaf 10 personen
Luncharrangementen
Arrangement A
. koffie & thee
. melk & karnemelk
. jus d'orange & water
11.- p.p.
Arrangement B
. kroket of pancakes, geserveerd met stroop, poedersuiker en chocoladepasta
. koffie & thee
. melk & karnemelk
. jus d'orange & water
14.00 p.p.
Arrangement C
. kroket of pancakes, geserveerd met stroop, poedersuiker en chocoladepasta
. soep naar keuze van de kaart
. koffie & thee
. melk & karnemelk
. jus d'orange & water
16.- p.p.
Arrangement D
. kroket of pancakes, geserveerd met stroop, poedersuiker en chocoladepasta
. soep naar keuze van de kaart
. vers fruit & huisgemaakte cheesecake
. koffie & thee
. melk & karnemelk
. jus d'orange & water
19.00 p.p.
Bij groepen van meer dan 12 personen werkt Nielz met keuzemenu’s. Wanneer u kiest voor één van de keuzemenu’s hoeven wij niet van te voren te weten welke persoon welk gerecht bestelt. De gasten kunnen op de avond zelf aan tafel de gerechtenkeuze doorgeven. U bent alleen degene die de keuze voor een bepaald menu van te voren al maakt, en aan ons doorgeeft. Een keuzemenu zorgt ervoor dat onze keuken sneller en gemakkelijker de gerechten kan bereiden. Daar staat een korting voor u tegenover! We horen graag voor welk menu u kiest!
Groepen keuzemenu
Keuzemenu A
2 gangen keuzemenu
of
Soep van pastinaak met gerookte amandelen en verse peterselie
........................................................................
Gegrilde zalmfilet met gegrilde suikersla, brickdeeg en saus hollandaise met een vleugje tomaat
of
Hollandse biefstuk met gebakken ui en champignons of pepersaus
of
Gebakken schnitzel met champignonroomsaus
of
Kipdijsaté met atjar, kroepoek, gebakken uitjes en satesaus
21.-
Keuzemenu B
3 gangen keuzemenu
of
Soep van pastinaak met gerookte amandelen en verse peterselie
........................................................................
Gegrilde zalmfilet met gegrilde suikersla, brickdeeg en saus Hollandaise met een vleugje tomaat
of
Hollandse biefstuk met gebakken ui en champignons of pepersaus
of
Gebakken schnitzel met champignonroomsaus
of
Kipdijsaté met atjar, kroepoek, gebakken uitjes en satesaus
......................................................................
Proeverij van desserts
26.-
Keuzemenu C
3 gangen keuzemenu
of
“sushi”gerookte zalm met sushirijst, Nori met wasabi sojasaus en Japanse topping
of
Carpaccio met aceto balsamico, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten, pijnboompitten, rode ui en rucola
........................................................................
Gegrilde zalmfilet met gegrilde suikersla, brickdeeg en saus Hollandaise met een vleugje tomaat
of
Hollandse biefstuk met gebakken ui en champignons of pepersaus
of
Gebakken schnitzel met champignonroomsaus
of
Kipdijsaté met atjar, kroepoek, gebakken uitjes en satesaus
........................................................................
Proeverij van desserts
29.-
Graag horen wij uiterlijk drie dagen voor aanvang van het buffet het definitieve aantal personen, op basis van dit aantal wordt het buffet bereid.
buffetten
Buffet - Havenzicht (hapjesbuffet)
minimaal 20 personen
Verschillende wraps
Mix van verschillende bruschette
Gemarineerde gamba’s met Spaanse chorizo
Zuurdesembrood met olijven tapenade, NIELZ knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter
Spiesje met cherrytomaten en buffelmozzarella
Schaal met verschillende koude hapjes
Houten plank met Coppa di Parmaham, salami, serranoham, fuet en buitenlandse kazen
Huisgemarineerde olijven
Warm
Twentsche rundergehaktballetjes in ketjapsaus
Saté van kipdijvlees met Wijko satesaus
Hotwings
Texas spare ribs met NIELZ marinade
15.50 p.p.
Buffet - Bakboord
minimaal 20 personen
Huisgemaakte zalmsalade
Saté van kipdijvlees met Wijko satésaus
Gegrilde beenham met honing-mosterdsaus
Gebakken schnitzel met romige champignonroomsaus
Gebakken Noorse zalmfilet met groene pesto en gemarineerde tomaat
Gekookte witte rijst
Gefrituurde spicy wedges
Mini broodjes met Nielz knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter
16.50 p.p.
Buffet - Stuurboord
minimaal 20 personen
Huisgemaakte boerensalade
Huisgemaakte zalmsalade
Komkommersalade met Pink Lady appel en frisse dilledressing
Parmaham met gemarineerde champignons en Parmezaanse kaas
Ambachtelijk gerookte zalm met rode uienringen en kappertjes
Gebraden rosbief met Griekse fetakaas en bosui
Gerookte makreel met peper
Gemarineerde tomaat, buffelmozzarella en groene pesto
Mini broodjes met de échte NIELZ knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter
Warm:
Gebraden varkensrollade met een jus van rozemarijn
Saté van kipdijvlees met Wijko satésaus
Zeebaarsfilet op de huid gebakken met Japanse Teriyakisaus
Gekookte krielaardappelen met knoflookboter en vers gehakte peterselie
Pilav rijst
Italiaanse groente ratatouille
19.50 p.p.
Buffet - Alle hens aan dek
minimaal 20 personen
Italiaanse aardappelsalade met pancetta, olijven, zongedroogde tomaten en Italiaanse kruiden
Huisgemaakte zalmsalade
Ambachtelijke rundvleessalade
Pasta salade met olijven, Parmezaanse kaas en tomaat
Houten plank met Coppa di Parma, serranoham, salami en fuet
Ambachtelijk gerookte zalm met rode uienringen en kappertjes
Garnalensalade met cocktailsaus
Coppa di Parma met gemarineerde oesterzwam, geitenkaaskruimels en bosui
Buffelmozzarella met gemarineerde tomaat en groene pesto
Gerookte kipfilet met rucola, gekookt ei, gebakken spek, pijnboompitten en truffelmayonaise
Gerookte forel met een salsa van tomaat
Mini broodjes met NIELZ knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter
Warm:
Gebakken Noorse zalmfilet met groene pesto en gemarineerde tomaat
Saté van kipdijvlees met Wijko satésaus
Gebakken varkensprocureur met Pico de gallo salsa
Twentsche rundergehaktballetjes in ketjapsaus
Gegrilde beenham met honing-mosterdsaus
Boeuf bourguignon, rundvlees gegaard in rode wijn
Gekookte krielaardappelen met knoflookboter en gehakte verse peterselie
Pilav rijst
Italiaanse groente ratatouille
Gekookte seizoensgroenten
23.50 p.p.
Buffet - Alle trossen los
minimaal 20 personen
Cheesecake
Brownie met karamel
Omelette sibérienne
Crème brulée
Panna cotta
7.00 p.p.