Marktplein 31 7607 HM Almelo  0546-815777

Van vrijdagmiddagborrel

tot een bedrijfsfeest met een uitgebreid buffet

Jublileum of verjaardag

vier het uitbundig met een dj of live-muziek

Je trouwdag vieren bij Nielz?

we denken graag met je mee

P N
image_pdfimage_print

Te reserveren vanaf 10 personen

Luncharrangementen

Arrangement A

. verschillende luxe belegde broodjes: gezond / zalm / rosbief / kaas / ham
. koffie & thee
. melk & karnemelk
. jus d'orange & water

11.- p.p.

Arrangement B

. verschillende luxe belegde broodjes: gezond / zalm / rosbief / kaas/ ham / filet americain
. broodje kroket of pancakes, geserveerd met stroop, poedersuiker en chocoladepasta
. koffie & thee
. melk & karnemelk
. jus d'orange & water

14.00 p.p.

Arrangement C

. verschillende luxe belegde broodjes: gezond / zalm / rosbief / kaas/ ham / filet americain
. broodje kroket of pancakes, geserveerd met stroop, poedersuiker en chocoladepasta
. soep naar keuze van de kaart
. koffie & thee
. melk & karnemelk
. jus d'orange & water

16.- p.p.

Arrangement D

. verschillende luxe belegde broodjes: gezond / zalm / rosbief / kaas/ ham / filet americain
. broodje kroket of pancakes, geserveerd met stroop, poedersuiker en chocoladepasta
. soep naar keuze van de kaart
. vers fruit & huisgemaakte cheesecake
. koffie & thee
. melk & karnemelk
. jus d'orange & water

19.00 p.p.

Bij groepen van meer dan 12 personen werkt Nielz met keuzemenu’s. Wanneer u kiest voor één van de keuzemenu’s hoeven wij niet van te voren te weten welke persoon welk gerecht bestelt. De gasten kunnen op de avond zelf aan tafel de gerechtenkeuze doorgeven. U bent alleen degene die de keuze voor een bepaald menu van te voren al maakt, en aan ons doorgeeft. Een keuzemenu zorgt ervoor dat onze keuken sneller en gemakkelijker de gerechten kan bereiden. Daar staat een korting voor u tegenover! We horen graag voor welk menu u kiest!

Groepen keuzemenu

Keuzemenu A

2 gangen keuzemenu

Huisgemaakte tomatensoep met basilicumroom
of
Thaise rode currysoep met noodles, groenten en gamba's

........................................................................

Gegrilde zalmfilet met geroosterde bospeen, rucola, olijfolie en zure room
of
Hollandse biefstuk met gebakken ui en champignons of pepersaus
of
Gebakken schnitzel met champignonroomsaus
of
Madras milde curry met couscous, zacht gegaard rundvlees, courgette, ui, paprika en rozijnen

21.-

Keuzemenu B

3 gangen keuzemenu

Huisgemaakte tomatensoep met basilicumroom
of
Thaise rode currysoep met noodles, groenten en gamba's

........................................................................

Gegrilde zalmfilet met geroosterde bospeen, rucola, olijfolie en zure room
of
Hollandse biefstuk met gebakken ui en champignons of pepersaus
of
Gebakken schnitzel met champignonroomsaus
of
Madras milde curry met couscous, zacht gegaard rundvlees, courgette, ui, paprika en rozijnen

........................................................................

Proeverij van desserts

26.-

Keuzemenu C

3 gangen keuzemenu

Huisgemaakte tomatensoep met basilicumroom
of
Gerookte zalm met verschillende bereidingen van komkommer en een crème van dragon
of
Carpaccio met aceto balsamico, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten, pijnboompitten, rode ui en rucola

........................................................................

Gegrilde zalmfilet met geroosterde bospeen, rucola, olijfolie en zure room
of
Hollandse biefstuk met gebakken ui en champignons of pepersaus
of
Gebakken schnitzel met champignonroomsaus
of
Madras milde curry met couscous, zacht gegaard rundvlees, courgette, ui, paprika en rozijnen

........................................................................

Proeverij van desserts

29.-

Graag horen wij uiterlijk drie dagen voor aanvang van het buffet het definitieve aantal personen, op basis van dit aantal wordt het buffet bereid.

buffetten

Buffet - Havenzicht (hapjesbuffet)

minimaal 20 personen

Koud
Verschillende wraps
Mix van verschillende bruschette
Gemarineerde gamba’s met Spaanse chorizo
Zuurdesembrood met olijven tapenade, NIELZ knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter
Spiesje met cherrytomaten en buffelmozzarella
Schaal met verschillende koude hapjes
Houten plank met Coppa di Parmaham, salami, serranoham, fuet en buitenlandse kazen
Huisgemarineerde olijven

Warm
Twentsche rundergehaktballetjes in ketjapsaus
Saté van kipdijvlees met Wijko satesaus
Hotwings
Texas spare ribs met NIELZ marinade

15.50 p.p.

Buffet - Bakboord

minimaal 20 personen

Huisgemaakte boerensalade
Huisgemaakte zalmsalade
Saté van kipdijvlees met Wijko satésaus
Gegrilde beenham met honing-mosterdsaus
Gebakken schnitzel met romige champignonroomsaus
Gebakken Noorse zalmfilet met groene pesto en gemarineerde tomaat
Gekookte witte rijst
Gefrituurde spicy wedges
Mini broodjes met Nielz knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter

16.50 p.p.

Buffet - Stuurboord

minimaal 20 personen

Koud:
Huisgemaakte boerensalade
Huisgemaakte zalmsalade
Komkommersalade met Pink Lady appel en frisse dilledressing
Parmaham met gemarineerde champignons en Parmezaanse kaas
Ambachtelijk gerookte zalm met rode uienringen en kappertjes
Gebraden rosbief met Griekse fetakaas en bosui
Gerookte makreel met peper
Gemarineerde tomaat, buffelmozzarella en groene pesto
Mini broodjes met de échte NIELZ knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter

Warm:
Gebraden varkensrollade met een jus van rozemarijn
Saté van kipdijvlees met Wijko satésaus
Zeebaarsfilet op de huid gebakken met Japanse Teriyakisaus
Gekookte krielaardappelen met knoflookboter en vers gehakte peterselie
Pilav rijst
Italiaanse groente ratatouille

19.50 p.p.

Buffet - Alle hens aan dek

minimaal 20 personen

Koud:
Italiaanse aardappelsalade met pancetta, olijven, zongedroogde tomaten en Italiaanse kruiden
Huisgemaakte zalmsalade
Ambachtelijke rundvleessalade
Pasta salade met olijven, Parmezaanse kaas en tomaat
Houten plank met Coppa di Parma, serranoham, salami en fuet
Ambachtelijk gerookte zalm met rode uienringen en kappertjes
Garnalensalade met cocktailsaus
Coppa di Parma met gemarineerde oesterzwam, geitenkaaskruimels en bosui
Buffelmozzarella met gemarineerde tomaat en groene pesto
Gerookte kipfilet met rucola, gekookt ei, gebakken spek, pijnboompitten en truffelmayonaise
Gerookte forel met een salsa van tomaat
Mini broodjes met NIELZ knoflooksaus en huisgemaakte kruidenboter

Warm:
Gebakken Noorse zalmfilet met groene pesto en gemarineerde tomaat
Saté van kipdijvlees met Wijko satésaus
Gebakken varkensprocureur met Pico de gallo salsa
Twentsche rundergehaktballetjes in ketjapsaus
Gegrilde beenham met honing-mosterdsaus
Boeuf bourguignon, rundvlees gegaard in rode wijn
Gekookte krielaardappelen met knoflookboter en gehakte verse peterselie
Pilav rijst
Italiaanse groente ratatouille
Gekookte seizoensgroenten

23.50 p.p.

Buffet - Alle trossen los

minimaal 20 personen

Tiramisu
Cheesecake
Brownie met karamel
Omelette sibérienne
Crème brulée
Panna cotta

7.00 p.p.