OVER ONS

Sinds 2002 vindt u ons aan het Marktplein in het centrum van Almelo. Een laagdrempelig café-restaurant met een uitgebreid assortiment en een trendsetter in de regio. Kwaliteit in combinatie met gastvrijheid is ons motto. Van heerlijk dineren, genieten van de zon op het terras tot het vieren van spetterende feesten en partijen in één van onze zalen. Alle facetten van de horeca kunt u bij ons vinden. Fijn dat u ons bezoekt. Graag tot Nielz!

MISSIE

Nielz café/restaurant staat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding met aandacht als pijler voor zowel gasten, personeel als partners.

VISIE

Door onze positie in de Almelose binnenstad voelen wij ons verantwoordelijk om te blijven investeren in hardware en software,  binnen en buiten ons bedrijf. Onze focus ligt op het doorontwikkelen in ons assortiment en goed te luisteren en te kijken naar wat onze (brede) doelgroep wenst. Aandacht en partnerschap zijn steekwoorden in onze organisatie. Met ons motto als leidraad “Waar kwaliteit en gastvrijheid samenkomen”.