WIJ MAKEN GRAAG EEN AFSPRAAK MET U OM VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OP MAAT TE MAKEN.

MAIL OF BEL ONS    INFO@NIELZ.NL – 0546-815777
NEXT DOOR
‘T PAKHUYZ
CLUB NIELZ
NIELZ VOORCAFÉ

Vergaderen

Alle faciliteiten aanwezig

VERGADEREN

Onbeperkt koffie/ thee/ muntwater, pepermunt en moccaboontjes per dagdeel 6.- p.p.

Zaalhuur per dagdeel 75.-

Huur beamer per dagdeel 25.-

Huur flipover per dagdeel 15.-

Huur scherm per dagdeel 15.-

LUNCHARRANGEMENTEN

vanaf 12 personen

  • VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE – ROSBIEF – KAAS – HAM
  • KOFFIE & THEE
  • MELK & KARNEMELK
  • JUS D’ORANGE & WATER
  • VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE –  ROSBIEF –  KAAS – HAM –  FILET AMERICAIN
  •  KROKET OF PANCAKES, GESERVEERD MET STROOP, POEDERSUIKER EN CHOCOLADEPASTA
  • KOFFIE & THEE
  •  MELK & KARNEMELK
  •  JUS D’ORANGE & WATER
  • VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE – ROSBIEF – KAAS – HAM – FILET AMERICAIN
  • KROKET OF PANCAKES, GESERVEERD MET STROOP, POEDERSUIKER EN CHOCOLADEPASTA
  • SOEP NAAR KEUZE VAN DE KAART
  •  KOFFIE & THEE
  •  MELK & KARNEMELK
  •  JUS D’ORANGE & WATER
  • VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE  – ROSBIEF – KAAS – HAM – FILET AMERICAIN
  • KROKET OF PANCAKES, GESERVEERD MET STROOP, POEDERSUIKER EN CHOCOLADEPASTA
  • SOEP NAAR KEUZE VAN DE KAART
  • VERS FRUIT & HUISGEMAAKTE CHEESECAKE
  • KOFFIE & THEE
  • MELK & KARNEMELK
  • JUS D’ORANGE & WATER

WEEKZCHOTEL

Elke donderdag een nieuwe weekzchotel

CHEESECAKE SPECIAL

Elk weekend een nieuwe creatie

KEUZEMENU’S

vanaf 12 personen

VOORGERECHT

HUISGEMAAKTE TOMATENSOEP MET BASILICUMROOM / SOEP VAN PASTINAAK MET GEROOKTE AMANDELEN EN VERSE PETERSELIE

HOOFDGERECHT

SCHELVISFILET MET RISOTTO AGLIO OLIO, GEPOFTE CHERRY TROSTOMAAT EN HOLLANDAISE SAUS MET GEZOUTEN CITROEN / HOLLANDSE BIEFSTUK MET GEBAKKEN UI EN CHAMPIGNONS OF PEPERSAUS /GEBAKKEN SCHNITZEL MET CHAMPIGNONROOMSAUS/ KIPDIJSATÉ MET ATJAR, KROEPOEK, GEBAKKEN UITJES EN SATESAUS

VOORGERECHT

HUISGEMAAKTE TOMATENSOEP MET BASILICUMROOM / SOEP VAN PASTINAAK MET GEROOKTE AMANDELEN EN VERSE PETERSELIE

HOOFDGERECHT

SCHELVISFILET MET RISOTTO AGLIO OLIO, GEPOFTE CHERRY TROSTOMAAT EN HOLLANDAISE SAUS MET GEZOUTEN CITROEN  / HOLLANDSE BIEFSTUK MET GEBAKKEN UI EN CHAMPIGNONS OF PEPERSAUS /GEBAKKEN SCHNITZEL MET CHAMPIGNONROOMSAUS/ KIPDIJSATÉ MET ATJAR, KROEPOEK, GEBAKKEN UITJES EN SATESAUS

NAGERECHT

PROEVERIJ VAN DESSERTS

VOORGERECHT

HUISGEMAAKTE TOMATENSOEP MET BASILICUMROOM / “SUSHI”GEROOKTE ZALM MET SUSHIRIJST, NORI MET WASABI SOJASAUS EN JAPANSE TOPPING / CARPACCIO MET ACETO BALSAMICO, PARMEZAANSE KAAS, ZONGEDROOGDE TOMATEN, PIJNBOOMPITTEN, RODE UI EN RUCOLA

HOOFDGERECHT

SCHELVISFILET MET RISOTTO AGLIO OLIO, GEPOFTE CHERRY TROSTOMAAT EN HOLLANDAISE SAUS MET GEZOUTEN CITROEN  / HOLLANDSE BIEFSTUK MET GEBAKKEN UI EN CHAMPIGNONS OF PEPERSAUS / GEBAKKEN SCHNITZEL MET CHAMPIGNONROOMSAUS / KIPDIJSATÉ MET ATJAR, KROEPOEK, GEBAKKEN UITJES EN SATESAUS

NAGERECHT

PROEVERIJ VAN DESSERTS

BUFFETTEN

minimaal 20 personen

KOUD

  • VERSCHILLENDE WRAPS
  • MIX VAN VERSCHILLENDE BRUSCHETTE
  • GEMARINEERDE GAMBA’S MET SPAANSE CHORIZO
  • ZUURDESEMBROOD MET OLIJVEN TAPENADE, NIELZ KNOFLOOKSAUS EN HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER
  • SPIESJE MET CHERRYTOMATEN EN BUFFELMOZZARELLA
  • SCHAAL MET VERSCHILLENDE KOUDE HAPJES
  • HOUTEN PLANK MET COPPA DI PARMAHAM, SALAMI, SERRANOHAM, FUET EN BUITENLANDSE KAZEN
  • HUISGEMARINEERDE OLIJVEN

WARM

  • TWENTSCHE RUNDERGEHAKTBALLETJES IN KETJAPSAUS
  • SATÉ VAN KIPDIJVLEES MET WIJKO SATESAUS
  • HOTWINGS
  • TEXAS SPARE RIBS MET NIELZ MARINADE

KOUD:

  • HUISGEMAAKTE BOERENSALADE
  • HUISGEMAAKTE ZALMSALADE

WARM:

  • SATÉ VAN KIPDIJVLEES MET WIJKO SATÉSAUS
  • GEGRILDE BEENHAM MET HONING-MOSTERDSAUS
  • GEBAKKEN SCHNITZEL MET ROMIGE CHAMPIGNONROOMSAUS
  • GEBAKKEN NOORSE ZALMFILET MET GROENE PESTO EN GEMARINEERDE TOMAAT
  • GEKOOKTE WITTE RIJST
  • GEFRITUURDE SPICY WEDGES
  • MINI BROODJES MET NIELZ KNOFLOOKSAUS EN HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER

KOUD:

  • HUISGEMAAKTE BOERENSALADE
  • HUISGEMAAKTE ZALMSALADE
  • KOMKOMMERSALADE MET PINK LADY APPEL EN FRISSE DILLEDRESSING
  • PARMAHAM MET GEMARINEERDE CHAMPIGNONS EN PARMEZAANSE KAAS
  • AMBACHTELIJK GEROOKTE ZALM MET RODE UIENRINGEN EN KAPPERTJES
  • GEBRADEN ROSBIEF MET GRIEKSE FETAKAAS EN BOSUI
  • GEROOKTE MAKREEL MET PEPER
  • GEMARINEERDE TOMAAT, BUFFELMOZZARELLA EN GROENE PESTO
  • MINI BROODJES MET DE ÉCHTE NIELZ KNOFLOOKSAUS EN HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER

WARM:

  • GEBRADEN VARKENSROLLADE MET EEN JUS VAN ROZEMARIJN
  • SATÉ VAN KIPDIJVLEES MET WIJKO SATÉSAUS
  • ZEEBAARSFILET OP DE HUID GEBAKKEN MET JAPANSE TERIYAKISAUS
  • GEKOOKTE KRIELAARDAPPELEN MET KNOFLOOKBOTER EN VERS GEHAKTE PETERSELIE
  • PILAV RIJST
  • ITALIAANSE GROENTE RATATOUILLE

KOUD:

  • ITALIAANSE AARDAPPELSALADE MET PANCETTA, OLIJVEN, ZONGEDROOGDE TOMATEN EN ITALIAANSE KRUIDEN
  • HUISGEMAAKTE ZALMSALADE
  • AMBACHTELIJKE RUNDVLEESSALADE
  • PASTA SALADE MET OLIJVEN, PARMEZAANSE KAAS EN TOMAAT
  • HOUTEN PLANK MET COPPA DI PARMA, SERRANOHAM, SALAMI EN FUET
  • AMBACHTELIJK GEROOKTE ZALM MET RODE UIENRINGEN EN KAPPERTJES
  • GARNALENSALADE MET COCKTAILSAUS
  • COPPA DI PARMA MET GEMARINEERDE OESTERZWAM, GEITENKAASKRUIMELS EN BOSUI
  • BUFFELMOZZARELLA MET GEMARINEERDE TOMAAT EN GROENE PESTO
  • GEROOKTE KIPFILET MET RUCOLA, GEKOOKT EI, GEBAKKEN SPEK, PIJNBOOMPITTEN EN TRUFFELMAYONAISE
  • GEROOKTE FOREL MET EEN SALSA VAN TOMAAT
  • MINI BROODJES MET NIELZ KNOFLOOKSAUS EN HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER

WARM:

  • GEBAKKEN NOORSE ZALMFILET MET GROENE PESTO EN GEMARINEERDE TOMAAT
  • SATÉ VAN KIPDIJVLEES MET WIJKO SATÉSAUS
  • GEBAKKEN VARKENSPROCUREUR MET PICO DE GALLO SALSA
  • TWENTSCHE RUNDERGEHAKTBALLETJES IN KETJAPSAUS
  • GEGRILDE BEENHAM MET HONING-MOSTERDSAUS
  • BOEUF BOURGUIGNON, RUNDVLEES GEGAARD IN RODE WIJN
  • GEKOOKTE KRIELAARDAPPELEN MET KNOFLOOKBOTER EN GEHAKTE VERSE PETERSELIE
  • PILAV RIJST
  • ITALIAANSE GROENTE RATATOUILLE
  • GEKOOKTE SEIZOENSGROENTEN
  • TIRAMISU
  • CHEESECAKE
  • BROWNIE MET KARAMEL
  • OMELETTE SIBÉRIENNE
  • CRÈME BRULÉE
  • PANNA COTTA

FEESTJE?

  • DRANKENARRANGEMENT  1E UUR 7.-
  • DRANKENARRANGEMENT NA 1E UUR, PER UUR 6.-
  • KOUDE HAPJES OP SCHAAL 0.80 P.ST.
  • WARME BITTERGARNITUUR 0.60 P.ST.
  • NACHO’S MET KAAS GEGRATINEERD, TOMATENSALSA, CRÈME FRAICHE EN BOSUI 5.-
  • OUDE BROKKELKAAS MET DIJONMOSTERD 4.80
  • JONGE KAAS MET DIJONMOSTERD 4.20
  • KAAS/WORST PLANKJE 6.-
  • HUISGEMARINEERDE OLIJVEN 4.-
  • SPAANSE FUET 4.50
  • STOKBROOD MET SAUS NAAR KEUZE 4.-
  • KNOFLOOKSAUS / KRUIDENBOTER / TAPENADE / PESTO (EXTRA SAUS 1.-)
  • AMBACHTELIJKE RUNDVLEES BITTERBALLEN
  • 8 ST. 4.80 / 12 ST. 6.80 / 16 ST. 8.50
  • BITTERGARNITUUR
  • 8 ST. 4.90 / 12 ST. 6.90 / 16 ST. 8.60
  • GEFRITUURDE UIENRINGEN MET KNOFLOOKSAUS
  • 8 ST. 4.90 / 12 ST. 6.90 / 16 ST. 8.60
  • CHICKENWINGS MET CHILISAUS
  • 8 ST. 5.90 / 12 ST. 7.90 / 16 ST. 9.60
  • GEHAKTBALLETJES MET KETJAPSAUS
  • 8 ST. 5.90 / 12 ST. 7.90 / 16 ST. 9.60
  • VANALLESWAT 12.50
  • JONGEKAAS / FUET / OLIJVEN / UIENRINGEN / GEHAKTBALLETJES MET KETJAPSAUS / CHICKENWINGS
  • NOTENMIX 0.60 P.P.
  • OLIJVEN 0.90 P.P.
  • STOKBROOD EN KNOFLOOKSAUS 0.90 P.P.
  • STOKBROOD EN PESTO 0.90 P.ST.
  • STOKBROOD EN KRUIDENBOTER 0.90 P.P.
  • STOKBROOD EN TAPENADE 0.90 P.P.
  • BAKJE SAUS EXTRA 0.40 P.P.
DJ vanaf 300,-

ACTIVITEITEN

Naar TB Events

Nielz heeft voor activiteiten een samenwerking met TB Events. Alle events vermeld op de TB website zijn te boeken met Nielz als locatie.

RESERVEREN

Online reserveren