Nielz Home

NIELZ is een gezellig Café/Restaurant met ongeveer 190 zitplaatsen in het centrum van Almelo. Een goede sfeer, lekker eten en gezellig drinken is ons motto en hiermee trekken we elke week weer een gezellig publiek. In de zomer hebben we de beschikking over een groot terras. Nielz organiseert regelmatig activiteiten, zoals live muziek en brunches bij bijzondere gelegenheden zoals moederdag en pasen. Informatie over aankomende activiteiten staat op onze facebookpagina. De recentste facebookberichten staan ook op de homepage van deze website. Het café / restaurant is elke dag geopend. Maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur en zondags vanaf 11.00 uur.Het restaurant van NielZ staat voor goed en lekker eten in combinatie met een lage prijs. Elke dag is de keuken vanaf 11.00 uur geopend voor lunch (op zondag vanaf 12.00 uur) en vanaf 17.00 uur kunt u ook á la carte bij ons dineren.
De kaart is zeer divers en biedt voor ieder wat wils. Van een tosti tot een maaltijdsalade, van een ‘kleine kaart’ gerecht tot aan een driegangendiner!
Ons keukenteam werkt met verse producten en bereidt zoveel mogelijk zelf.
Onze keukenbrigade onder leiding van chefkok Daan Swerink bedenkt iedere week weer een speciale weekschotel voor u die ook te vinden is op deze site.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

BewarenBewaren