FAQ items aan het laden...
Nieuwtjez2023-12-04T11:41:24+01:00

Kinderdisco

Op 3 januari van 19.00 – 21.00 uur is er een kinderdisco bij Nielz.
De kaartverkoop is afgelopen donderdag gestart en de eerste kaartjes waren binnen een uur al verkocht.
Op de winactie op Facebook & Insta komen leuke reacties binnen. Aanstaande woensdag wordt de winnaar van twee vrijkaarten bekend gemaakt.
Superleuk, de enthousiaste reacties die we krijgen.
Een moeder vertelde dat ze de disco als verjaardagsfeest voor haar dochter heeft gepland. Er hebben ouders een tafeltje gereserveerd voor een etentje, terwijl de kinderen zich ondertussen kunnen vermaken op de dansvloer #handenvrij. Er zijn kaarten gekocht voor een hele schoolklas en we hebben ook al gehoord dat er ouders aan de koffie met cheesecake gaan in plaats van de kinderen te brengen en op te halen.
Zo zie je maar weer waar zo’n kinderdisco al niet goed voor is. Er worden ook allemaal leuke plannen omheen gemaakt.

 

december 18th, 2023|

Kerstborrel team Nielz

Nadat we de afgelopen weken heel veel gasten mochten ontvangen voor kerstborrels, team-uitjes en curling-activiteiten had team Nielz wel een avondje ontspanning verdiend. Zondag 17 december om 21.00 uur begon de kerstborrel voor Team Nielz. Na ontvangst met warme chocolademelk en gluhwein kon er een uurtje gebruik gemaakt worden van de overdekte ijsbaan in de havenkom. Daarna werd de avond voortgezet in Club Nielz met hapjes, drankjes en gezellige muziek.
Om middernacht stopte de muziek en gingen sommigen met de kerstpakketten richting huis, maar degenen die de volgende dag niet hoefden te werken hebben ergens anders in de stad nog een drankje genomen om het af te leren, en nog een, en nog een. Zo gaat dat altijd bij de Nielz familie. Altijd leuk om de verhalen van de afterparty te horen 😉

 

december 18th, 2023|

December feestmaand

De maand december is aangebroken. In de haven naast Nielz ligt net als de twee voorgaande jaren een grote overdekte ijsbaan. Van vrijdag 8 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024 is Almelo on Ice terug in de binnenstad.
Vergeet niet om handschoenen aan te doen, deze zijn verplicht, ook als je iemand begeleidt op het ijs. Dit is voor je eigen veiligheid. De onderkant van de schaatsen zijn erg scherp en kunnen lelijke verwondingen geven.
Natuurlijk hebben alle basisscholen weer een uitnodiging ontvangen om te komen schaatsen met de klassen en het bedrijven Curlingtoernooi heeft dit jaar weer meer deelnemers dan vorig jaar. De baan zal hierdoor regelmatig bezet zijn. Wil je gezellig met je kinderen komen schaatsen? Kijk dan even op https://www.almeloonice.nl of er geen geplande activiteiten zijn. Zo voorkom je een teleurstelling. De kinderen in het oog houden en ondertussen genieten van een lekkere versnapering? Vanaf het verwarmde winterterras van Nielz kan dat prima 🙂

 

december 4th, 2023|

Voorjaar 2023

Gelukkig hebben jullie dankzij het nieuwe winterterras de afgelopen maanden toch aangenaam buiten kunnen verblijven bij Nielz. Maar dat het onoverdekte terras nu ook regelmatig weer gebruikt kan worden is wel erg fijn. Sinds een maand hebben we een terrasrobot. Deze is inmiddels ingewerkt, maar heeft nog geen naam. Er loopt op dit moment nog een poll op onze socials. Donderdag na de meivakantie wordt bekend gemaakt welke groep 8 de winnaar is van een geheel verzorgd “einde basisschoolfeest” bij Nielz. Wordt de naam van de robot  Henk, Wally, Brotot, Moatje of Niro? We gaan het snel bekend maken. De robot neemt in ieder geval heel wat werk uit handen van het bedieningsteam.

Voor de zomerperiode hebben we nog plek voor bedieningsmedewerkers en afwashulpen, ook zoeken we een fulltime zelfstandig werkend kok. Ben of ken je iemand die het leuk lijkt om in de horeca te werken of die in de horeca werkt en op zoek is naar een nieuwe baan? Tip diegene dan om naar www.nielz.nl/vacatures te gaan. Daar staat uitgebreide info over de vacatures, salaris en arbeidsvoorwaarden.

Vanaf eind april hebben we weer een nieuwe menukaart met veel zomerse gerechten, hapjes, cocktails & mocktails. En voor de bierliefhebbers is de bierbijbel voorzien van veel echte terrasbiertjes. Team Nielz is klaar voor een mooie zomer met veel terrasweer! 

mei 6th, 2023|

Valentijnsdag

Dinsdag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Sinds 2017  kan er bij Nielz op deze dag worden gereserveerd voor een Valentijnsdiner voor kinderen. Weet je zoon of dochter niet goed hoe zijn/haar Valentijn uit te nodigen voor dit diner? We maken het dit jaar gemakkelijk. Een kant-en-klare uitnodiging is op deze pagina te downloaden. Heb je geen printer? Loop dan gerust binnen bij Nielz en vraag bij de bar naar een geprinte uitnodiging. Reserveren kan telefonisch: 0546-815777

 

januari 24th, 2023|

High Bokbier

Voor de echte bokbierliefhebbers is de hele maand november een High Bokbier arrangement te reserveren:

Bokbier van de tap met bijpassende hapjes, reserveren tot een dag vantevoren, telefonisch 0546-815777 of via info@nielz.nl.

Info High Bokbier

november 8th, 2022|

Nieuwe kaart

Na een lange, hete zomer maken wij ons klaar voor de winter. Vanaf begin oktober hebben we bij Nielz een Winterterras. We moeten nog even wachten op de toegangsdeuren. Er wordt nu al volop gebruik van gemaakt als het weer wat minder is, maar als de deuren geplaatst zijn dan zal het er helemaal heerlijk toeven zijn. Vanaf vandaag gaan we werken met onze winterkaart. We hebben negen soorten warme chocomelk op de kaart staan, ook één met een tik voor de hele koude dagen ;). Het gebaksassortiment is aangepast én uitgebreid met de Nielz Compleet, een schaaltje met verschillende lekkernijen, geserveerd met een keuze uit verschillende soorten koffie en thee. We verwachten dat de Gamba bibimbap en de Steak tartaar zeker in de smaak gaan vallen, deze gerechten staan nu op de kaart. Ook nieuw op de kaart zijn de pancakes, geserveerd met fruit of met verschillende soorten chocolade, witte chocoladesaus en karamelsaus. Ook aan de ijsliefhebbers is gedacht, kijk maar eens naar de foto van de nieuwe ijscoupes. Loopt het water je al in de mond?
Nieuwsgierig naar de rest van de nieuwe menukaart?

klik hier

 

oktober 19th, 2022|

Bijbaan @Nielz

Al lijkt er geen einde te komen aan deze heerlijke lange zomer, toch beginnen komende week de meeste scholen in de regio weer. Dat betekent voor ons als café/restaurant dat we van een aantal collega’s afscheid gaan nemen, omdat ze ergens gaan studeren en geen tijd meer hebben om bij Nielz te werken. Heb jij in interesse in een bijbaan bij een gezellig bedrijf? Kom dan team Nielz versterken! Dit is wat we je kunnen aanbieden:

  • Een bijzonder gezellig en hecht team
  • Leuke bedrijfsborrels en uitjes
  • 25% korting voor medewerkers en een medebezoekers bij een bezoek aan Nielz
  • Een duidelijk rooster en planningssysteem, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met bijvoorbeeld sportmomenten, dit kan je zelf aangeven
  • Na werktijd gezellig kletsen met je collega’s onder het genot van twee gratis drankjes
  • Salaris (per 1-1-2023: bruto, excl. opbouw vakantiegeld & vakantie-uren);

15 jaar:          €4,70
16 jaar:          €5,87
17 jaar:          €7,05
18 jaar:          €8,22
19 jaar:          €9,40
20 jaar:         €10,57
21 jaar:          €11,75

Zin om aan de slag te gaan bij Nielz. Kom gerust binnen lopen, mail naar hr@nielz.nl, bel 0546-815777 of reageer via nielz.nl. Daar staan alle vacatures op die we op dit moment hebben.

Tot Nielz!

 

augustus 25th, 2022|

Zon en schaatsen

En toen mochten we weer……..

Op 26 januari dit jaar kon Nielz de deuren weer openen. Dat was uiteindelijk onverwachts snel. We dachten dat het pas vanaf vrijdag 28 januari zou zijn, maar zijn de dinsdagochtend toch al begonnen met de voorbereidingen. Het keukenteam heeft keihard moeten werken, zodat direct alle gerechten van de lunch- en dinerkaart weer verkrijgbaar waren. En dat is gelukt. 

We merken dat iedereen er graag op uit gaat nu het weer kan. Er worden weer feestjes en borrels gepland en ons terras heeft over belangstelling niets te klagen. Bijna vier weken lang lag er een ijsbaan in de haven en wat was het een succes, mede door het prachtige weer.Blije kinderen op de schaatsen, terwijl de ouders een terrasje konden pakken in de zon die maar niet ophield met schijnen.

Begin april zijn we gestart met onze nieuwe menukaart, het menumagazine. Het was een mooi project om de drie menukaarten die we altijd hadden te vervangen door één boekje. Sommigen hebben ons misschien wel bezig gezien met de fotoshoots die er bij Nielz zijn geweest voor onder andere de nieuwe kaart. Misschien ben je zelfs wel gevraagd of je mee wilde werken aan de fotoshoot, dan zie je jezelf misschien binnenkort wel terug op onze website. 

Ben je nog op zoek naar een leuke bijbaan voor de zomerperiode en misschien ook wel daarna? We hebben nog vacatures in de bediening, de keuken en de spoelkeuken. Wil je wat meer informatie, loop gerust bij ons binnen. Je kan natuurlijk ook bellen, een mailtje sturen of direct het sollicitatieformulier op de website invullen. 

 

mei 17th, 2022|

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Daar staan we weer met elkaar….lockdown. Omicron alsof we het hebben over een nieuw drankje in de zomer. De nieuwe hit van dit seizoen, maar niks is minder waar.Je begint er ondertussen aan te wennen. Lente, zomer, herfst, lockdown. De winter maakt plaats voor een tijdelijke sluiting van de zaak. Iets wat ons natuurlijk verdrietig maakt en we mogen nu even niet doen wat we heel leuk vinden, dat is natuurlijk onze gasten ontvangen en in de watten leggen. Maarja het is zo als het is, klagen staat niet in ons woordenboek.We kijken vooruit, denken niet in problemen maar zien kansen. Accepteren en zoeken naar wat we wel kunnen. De stekker is er even uit maar die ziel blijft. Samen als team pakken we dit als een uitdaging en proberen er het beste van te maken, even slikken en weer doorgaan.Samen zijn we sterk, samen kunnen we dit aan, samen fixen we die shit. Ja, ook wij vloeken wel eens maar word het daar anders van? Nee!! Maar het lucht wel even op. We pakken alles bij elkaar en maken er het beste van, we gaan weer detacheren geen probleem dat doen we wel ff. Maar even serieus onze collega’s verdienen een pluim.
Ga er maar staan je word “even” in een ander bedrijf geplaatst, in een compleet andere sector.Onze collega’s zijn zo flexibel, lief, meedenkend en zulke doorzetters.Wat een toppers hebben wij! Iets wat ons ontzettend trots maakt.1 ding staat vast, 2022 staan wij weer klaar voor jullie allemaal en maken we er samen een fantastisch jaar van 🙌🏻.
HAPPY NEW YEAR ❤️

 

december 30th, 2021|

Anders dan anders

Het einde van 2021 verloopt voor ons, net als voor iedereen, heel anders dan gepland. In plaats van het verzorgen van kerstlunches, -borrels en kerstdiners houdt een deel van ons team zich nu bezig met opruim- en schoonmaakwerkzaamheden bij Nielz. Ook zijn er al weer veel collega’s gedetacheerd. Fijn dat we elders de handen uit de mouwen kunnen steken in deze tijd. Doordat de zaak gesloten is zijn wij niet op vaste tijden bereikbaar. Mocht u ons willen bereiken dan kan dat het beste per e-mail naar info@nielz.nl. Wij wensen iedereen fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een nieuw jaar in goede gezondheid en met veel positieve gebeurtenissen.

 

december 20th, 2021|

Nieuw bij Nielz….

Ja hoor, het is zover. De herfst is aangebroken. Een groot deel van het terras is naar de winterstalling gebracht en de herfst/winterkaarten zijn ingegaan. Nieuw op de dinerkaart zijn onder andere een heerlijke uiensoep, surf en turf en een vegetarisch gerecht met onder andere bospeen, krokante bloemkool, houmous. Op de lunchkaart is de broodkeuze uitgebreid naar 6 soorten brood, waaronder een glutenvrije soort. Bij de koffie worden nu dagelijks versgebakken glutenvrije kokosmakrons geserveerd. De smaken Witte chocolade en Red Velvet bevatten lactose vanwege het ingrediënt witte chocolade. De overige smaken zijn lactosevrij. Ook nieuw zijn de glutenvrije amandeltaartjes die op onze drink & bitezkaart staan. (Deze kunnen wel sporen van gluten bevatten). Voor de nacho-fans die wel eens iets iets zoets willen delen………..er staan s’mores op de kaart! Wat dat is? Een typisch Amerikaanse lekkernij van chocolade, marshmallow en karamelsaus, die je opdipt met biscuits. Voor zwangeren, mensen met goede voornemens of een alcoholallergie staan er ook op de nieuwe drankenkaart veel  alcoholvrije alternatieven. Nielz serveert een rosé, een rode en een witte wijn van Norton en ook op de bierkaart zijn verschillende alcoholvrije biertjes te vinden. Meer een liefhebber van cocktails? Op de drink & bitezkaart staan 25 soorten cocktails en 15 soorten mocktails (alcoholvrij). 

 

november 1st, 2021|

Op naar de nieuwe kaart

We zijn op dit moment aan het genieten van een mooi begin van de nazomer. Dat hadden we ook wel een beetje verdiend na deze zomer, toch? Ons keukenteam is alweer bezig met de voorbereidingen voor het najaar. Tijdens een kleine sneak peek konden we al wat nieuwe gerechten zien. Over de koffiekaart kunnen we zeggen dat onze barista’s al hebben laten weten dat in de winter ook  onze hardloper, ijskoffie, op de koffiekaart blijft staan. Rond midden oktober gaat de nieuwe menukaart in, dus nog even geduld. Ons keukenteam heeft helaas afscheid moeten nemen van een aantal collega’s die vanwege hun studie vertrekken bij Nielz. Er zijn inmiddels twee nieuwe keukenhulpen aangenomen, maar er zijn nog een aantal vacatures, dus zoek je nog een bijbaantje check onze vacaturepagina en vul het sollicitatieformulier in.

september 6th, 2021|

Het is zomer!

We zijn alweer een tijdje geopend. Zowel op het terras als binnen mogen we weer gasten ontvangen. De eerste feesten worden alweer gepland. Het lijkt al zo´n tijd geleden dat we alleen open waren voor afhalen en bezorgen. Komende week wordt de mondkapjesplicht opgeheven en kunnen we weer shinen met onze lippenstift. Door het prachtige weer wordt er door veel mensen een terrasje gepakt. De verschillende soorten nacho´s en loaded fries worden veelvuldig bereid door het keukenteam. Zij zijn trouwens nog op zoek naar collega’s. Als je een zelfstandig werkend kok kent of bent, op zoek bent naar een bijbaantje als afwasser of als keukenhulp, check dan www.nielz.nl/vacatures. Er zijn verschillende vacatures, voor alleen overdag, voor alleen  ’s avonds of een combinatie daarvan.

We hebben een aantal nieuwe dranken op onze menukaart staan, zoals Viper Lime (Hard Seltzer, een gebrouwen heldere, licht alcoholische drank. Het bestaat uit bruiswater, alcohol en een limoensmaak en bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- of zoetstoffen.) Ook nieuw zijn de alcoholvrije witte wijn, rosé en rode wijn. Deze worden geserveerd in een flesje van 375 ml. Blijft er wat over? Dan neem je het lekker mee naar huis. Ook hebben we deze zomer een groot aantal ijskoffies op de koffiekaart staan. De grootste aanrader?  Tony´s chocolonely ijskoffie! Die moet je proberen.

 

juni 21st, 2021|
Ga naar de bovenkant