FAQ items aan het laden...
Nieuwtjez2022-01-03T19:08:28+01:00

Valentijnsdag

Dinsdag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Sinds 2017  kan er bij Nielz op deze dag worden gereserveerd voor een Valentijnsdiner voor kinderen. Weet je zoon of dochter niet goed hoe zijn/haar Valentijn uit te nodigen voor dit diner? We maken het dit jaar gemakkelijk. Een kant-en-klare uitnodiging is op deze pagina te downloaden. Heb je geen printer? Loop dan gerust binnen bij Nielz en vraag bij de bar naar een geprinte uitnodiging. Reserveren kan telefonisch: 0546-815777

 

januari 24th, 2023|

High Bokbier

Voor de echte bokbierliefhebbers is de hele maand november een High Bokbier arrangement te reserveren:

Bokbier van de tap met bijpassende hapjes, reserveren tot een dag vantevoren, telefonisch 0546-815777 of via info@nielz.nl.

Info High Bokbier

november 8th, 2022|

Nieuwe kaart

Na een lange, hete zomer maken wij ons klaar voor de winter. Vanaf begin oktober hebben we bij Nielz een Winterterras. We moeten nog even wachten op de toegangsdeuren. Er wordt nu al volop gebruik van gemaakt als het weer wat minder is, maar als de deuren geplaatst zijn dan zal het er helemaal heerlijk toeven zijn. Vanaf vandaag gaan we werken met onze winterkaart. We hebben negen soorten warme chocomelk op de kaart staan, ook één met een tik voor de hele koude dagen ;). Het gebaksassortiment is aangepast én uitgebreid met de Nielz Compleet, een schaaltje met verschillende lekkernijen, geserveerd met een keuze uit verschillende soorten koffie en thee. We verwachten dat de Gamba bibimbap en de Steak tartaar zeker in de smaak gaan vallen, deze gerechten staan nu op de kaart. Ook nieuw op de kaart zijn de pancakes, geserveerd met fruit of met verschillende soorten chocolade, witte chocoladesaus en karamelsaus. Ook aan de ijsliefhebbers is gedacht, kijk maar eens naar de foto van de nieuwe ijscoupes. Loopt het water je al in de mond?
Nieuwsgierig naar de rest van de nieuwe menukaart?

klik hier

 

oktober 19th, 2022|

Bijbaan @Nielz

Al lijkt er geen einde te komen aan deze heerlijke lange zomer, toch beginnen komende week de meeste scholen in de regio weer. Dat betekent voor ons als café/restaurant dat we van een aantal collega’s afscheid gaan nemen, omdat ze ergens gaan studeren en geen tijd meer hebben om bij Nielz te werken. Heb jij in interesse in een bijbaan bij een gezellig bedrijf? Kom dan team Nielz versterken! Dit is wat we je kunnen aanbieden:

  • Een bijzonder gezellig en hecht team
  • Leuke bedrijfsborrels en uitjes
  • 25% korting voor medewerkers en een medebezoekers bij een bezoek aan Nielz
  • Een duidelijk rooster en planningssysteem, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met bijvoorbeeld sportmomenten, dit kan je zelf aangeven
  • Na werktijd gezellig kletsen met je collega’s onder het genot van twee gratis drankjes
  • Salaris (per 1-1-2023: bruto, excl. opbouw vakantiegeld & vakantie-uren);

15 jaar:          €4,70
16 jaar:          €5,87
17 jaar:          €7,05
18 jaar:          €8,22
19 jaar:          €9,40
20 jaar:         €10,57
21 jaar:          €11,75

Zin om aan de slag te gaan bij Nielz. Kom gerust binnen lopen, mail naar hr@nielz.nl, bel 0546-815777 of reageer via nielz.nl. Daar staan alle vacatures op die we op dit moment hebben.

Tot Nielz!

 

augustus 25th, 2022|

Zon en schaatsen

En toen mochten we weer……..

Op 26 januari dit jaar kon Nielz de deuren weer openen. Dat was uiteindelijk onverwachts snel. We dachten dat het pas vanaf vrijdag 28 januari zou zijn, maar zijn de dinsdagochtend toch al begonnen met de voorbereidingen. Het keukenteam heeft keihard moeten werken, zodat direct alle gerechten van de lunch- en dinerkaart weer verkrijgbaar waren. En dat is gelukt. 

We merken dat iedereen er graag op uit gaat nu het weer kan. Er worden weer feestjes en borrels gepland en ons terras heeft over belangstelling niets te klagen. Bijna vier weken lang lag er een ijsbaan in de haven en wat was het een succes, mede door het prachtige weer.Blije kinderen op de schaatsen, terwijl de ouders een terrasje konden pakken in de zon die maar niet ophield met schijnen.

Begin april zijn we gestart met onze nieuwe menukaart, het menumagazine. Het was een mooi project om de drie menukaarten die we altijd hadden te vervangen door één boekje. Sommigen hebben ons misschien wel bezig gezien met de fotoshoots die er bij Nielz zijn geweest voor onder andere de nieuwe kaart. Misschien ben je zelfs wel gevraagd of je mee wilde werken aan de fotoshoot, dan zie je jezelf misschien binnenkort wel terug op onze website. 

Ben je nog op zoek naar een leuke bijbaan voor de zomerperiode en misschien ook wel daarna? We hebben nog vacatures in de bediening, de keuken en de spoelkeuken. Wil je wat meer informatie, loop gerust bij ons binnen. Je kan natuurlijk ook bellen, een mailtje sturen of direct het sollicitatieformulier op de website invullen. 

 

mei 17th, 2022|

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Daar staan we weer met elkaar….lockdown. Omicron alsof we het hebben over een nieuw drankje in de zomer. De nieuwe hit van dit seizoen, maar niks is minder waar.Je begint er ondertussen aan te wennen. Lente, zomer, herfst, lockdown. De winter maakt plaats voor een tijdelijke sluiting van de zaak. Iets wat ons natuurlijk verdrietig maakt en we mogen nu even niet doen wat we heel leuk vinden, dat is natuurlijk onze gasten ontvangen en in de watten leggen. Maarja het is zo als het is, klagen staat niet in ons woordenboek.We kijken vooruit, denken niet in problemen maar zien kansen. Accepteren en zoeken naar wat we wel kunnen. De stekker is er even uit maar die ziel blijft. Samen als team pakken we dit als een uitdaging en proberen er het beste van te maken, even slikken en weer doorgaan.Samen zijn we sterk, samen kunnen we dit aan, samen fixen we die shit. Ja, ook wij vloeken wel eens maar word het daar anders van? Nee!! Maar het lucht wel even op. We pakken alles bij elkaar en maken er het beste van, we gaan weer detacheren geen probleem dat doen we wel ff. Maar even serieus onze collega’s verdienen een pluim.
Ga er maar staan je word “even” in een ander bedrijf geplaatst, in een compleet andere sector.Onze collega’s zijn zo flexibel, lief, meedenkend en zulke doorzetters.Wat een toppers hebben wij! Iets wat ons ontzettend trots maakt.1 ding staat vast, 2022 staan wij weer klaar voor jullie allemaal en maken we er samen een fantastisch jaar van 🙌🏻.
HAPPY NEW YEAR ❤️

 

december 30th, 2021|
Ga naar de bovenkant