FAQ items aan het laden...
Nieuwtjez2024-02-05T11:45:36+01:00

HipHot zonnebrandcrème

Ben je gek op terrasjes pakken, maar ben je geen fan van een verbrande look? Geen zorgen! Op ons terras staat een zuil met gratis zonnebrandcrème 😎🌞

mei 27th, 2024|

DJ bij Nielz

We duimen voor mooi weer op vrijdag 31 mei. Vanaf 17.30 tot 23.30 draait er een DJ op ons terras. Vind jij het leuk om in loungesfeer te borrelen of te dineren dan weet je waar je de 31e moet zijn. De toegang is gratis. Een tafel op het terras reserveren kan helaas niet.

mei 24th, 2024|

VERBOUWING

We zijn aan het verbouwen, maar wel gewoon geopend. Op één dag na, namelijk 11 maart. Op deze dag hebben we ons personeelsuitje gepland. Vanaf dinsdag 12 maart is Nielz dan weer geopend.
Vanaf 12 maart werken we gedurende tien dagen met een tijdelijke drankenkaart, deze vervangt de drankenkaart uit het menumagazine. Alle lunch- en diner-gerechten, hapjes en gebak zijn wel verkrijgbaar.
Ook kan gereserveerd worden voor een High Tea of High Wine.
Wat we verbouwen?
– Op onze binnenplaats wordt een etage gebouwd, waarop een vriescel wordt
  geplaatst.
– Achter de bar komt een spoelkeuken
– Het podium, links van de voordeur gaat weg
– Het kassameubel wordt verplaatst
– De hele bar wordt vernieuwd, waarbij de cocktailbar, de gebaksvitrine en
   baristahoek worden verplaatst.
Gedurende de 10 dagen dat er wordt verbouwd zijn Club Nielz, Nielz Next Door (vroeger Onwijz) en ‘t Pakhuyz de ruimtes die in gebruik zijn.

 

maart 4th, 2024|

GESCHIEDENIS MARKTPLEIN 31

Het hoofdgebouw van Nielz dateert van 1890. We zijn in de geschiedenis gedoken en hebben een overzicht gemaakt van Marktplein 31, de bewoners, de naastliggende panden en het Marktplein met de haven. Als er mensen zijn die nog ander beeldmateriaal, bijvoorbeeld foto’s van het interieur of andere informatie hebben dan is dat zeer welkom. Stuur een mailtje naar info@nielz.nl en we nemen contact op.

Bekijk geschiedenis Marktplein 31

De informatie is de afgelopen 10 jaar verzameld en afkomstig uit diverse bronnen. We hebben ons ingespannen om de bronnen te vermelden bij teksten en afbeeldingen. Gebruikte bronnen zijn de websites van Historische Kring Almelo, Mijn Stad Mijn Dorp, Historische archief Gemeente Almelo. Facebookpagina’s: Almelo Er was eens, Oud Almelo, Martinus van Lies. Ook zijn er foto’s gemaakt van teksten en plaatjes uit boeken over Almelo. Hierbij is de bronvermelding niet doorgegeven. Mochten er fouten of onvolledigheden worden geconstateerd of wil iemand aanvulling geven dan vernemen we dit graag via info@nielz.nl.

 

maart 3rd, 2024|

KINDERDISCO

Op 3 januari van 19.00 – 21.00 uur is er een kinderdisco bij Nielz.
De kaartverkoop is afgelopen donderdag gestart en de eerste kaartjes waren binnen een uur al verkocht.
Op de winactie op Facebook & Insta komen leuke reacties binnen. Aanstaande woensdag wordt de winnaar van twee vrijkaarten bekend gemaakt.
Superleuk, de enthousiaste reacties die we krijgen.
Een moeder vertelde dat ze de disco als verjaardagsfeest voor haar dochter heeft gepland. Er hebben ouders een tafeltje gereserveerd voor een etentje, terwijl de kinderen zich ondertussen kunnen vermaken op de dansvloer #handenvrij. Er zijn kaarten gekocht voor een hele schoolklas en we hebben ook al gehoord dat er ouders aan de koffie met cheesecake gaan in plaats van de kinderen te brengen en op te halen.
Zo zie je maar weer waar zo’n kinderdisco al niet goed voor is. Er worden ook allemaal leuke plannen omheen gemaakt.

december 18th, 2023|

KERSTBORREL TEAM NIELZ

Nadat we de afgelopen weken heel veel gasten mochten ontvangen voor kerstborrels, team-uitjes en curling-activiteiten had team Nielz wel een avondje ontspanning verdiend. Zondag 17 december om 21.00 uur begon de kerstborrel voor Team Nielz. Na ontvangst met warme chocolademelk en gluhwein kon er een uurtje gebruik gemaakt worden van de overdekte ijsbaan in de havenkom. Daarna werd de avond voortgezet in Club Nielz met hapjes, drankjes en gezellige muziek.
Om middernacht stopte de muziek en gingen sommigen met de kerstpakketten richting huis, maar degenen die de volgende dag niet hoefden te werken hebben ergens anders in de stad nog een drankje genomen om het af te leren, en nog een, en nog een. Zo gaat dat altijd bij de Nielz familie. Altijd leuk om de verhalen van de afterparty te horen 😉

december 18th, 2023|
Ga naar de bovenkant