FAQ items aan het laden...
Nieuwtjez2022-01-03T19:08:28+01:00

Bijbaan @Nielz

Al lijkt er geen einde te komen aan deze heerlijke lange zomer, toch beginnen komende week de meeste scholen in de regio weer. Dat betekent voor ons als café/restaurant dat we van een aantal collega’s afscheid gaan nemen, omdat ze ergens gaan studeren en geen tijd meer hebben om bij Nielz te werken. Heb jij in interesse in een bijbaan bij een gezellig bedrijf? Kom dan team Nielz versterken! Dit is wat we je kunnen aanbieden:

  • Een bijzonder gezellig en hecht team
  • Leuke bedrijfsborrels en uitjes
  • 25% korting voor medewerkers en een medebezoekers bij een bezoek aan Nielz
  • Een duidelijk rooster en planningssysteem, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met bijvoorbeeld sportmomenten, dit kan je zelf aangeven
  • Na werktijd gezellig kletsen met je collega’s onder het genot van twee gratis drankjes
  • Salaris;

15 jaar:          €4,27
16 jaar:          €5,33
17 jaar:          €6,40
18 jaar:          €7,47
19 jaar:          €8,53
20 jaar:          €9,60

Zin om aan de slag te gaan bij Nielz. Kom gerust binnen lopen, mail naar hr@nielz.nl, bel 0546-815777 of reageer via nielz.nl. Daar staan alle vacatures op die we op dit moment hebben.

Tot Nielz!

 

augustus 25th, 2022|

Zon en schaatsen

En toen mochten we weer……..

Op 26 januari dit jaar kon Nielz de deuren weer openen. Dat was uiteindelijk onverwachts snel. We dachten dat het pas vanaf vrijdag 28 januari zou zijn, maar zijn de dinsdagochtend toch al begonnen met de voorbereidingen. Het keukenteam heeft keihard moeten werken, zodat direct alle gerechten van de lunch- en dinerkaart weer verkrijgbaar waren. En dat is gelukt. 

We merken dat iedereen er graag op uit gaat nu het weer kan. Er worden weer feestjes en borrels gepland en ons terras heeft over belangstelling niets te klagen. Bijna vier weken lang lag er een ijsbaan in de haven en wat was het een succes, mede door het prachtige weer.Blije kinderen op de schaatsen, terwijl de ouders een terrasje konden pakken in de zon die maar niet ophield met schijnen.

Begin april zijn we gestart met onze nieuwe menukaart, het menumagazine. Het was een mooi project om de drie menukaarten die we altijd hadden te vervangen door één boekje. Sommigen hebben ons misschien wel bezig gezien met de fotoshoots die er bij Nielz zijn geweest voor onder andere de nieuwe kaart. Misschien ben je zelfs wel gevraagd of je mee wilde werken aan de fotoshoot, dan zie je jezelf misschien binnenkort wel terug op onze website. 

Ben je nog op zoek naar een leuke bijbaan voor de zomerperiode en misschien ook wel daarna? We hebben nog vacatures in de bediening, de keuken en de spoelkeuken. Wil je wat meer informatie, loop gerust bij ons binnen. Je kan natuurlijk ook bellen, een mailtje sturen of direct het sollicitatieformulier op de website invullen. 

 

mei 17th, 2022|

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Daar staan we weer met elkaar….lockdown. Omicron alsof we het hebben over een nieuw drankje in de zomer. De nieuwe hit van dit seizoen, maar niks is minder waar.Je begint er ondertussen aan te wennen. Lente, zomer, herfst, lockdown. De winter maakt plaats voor een tijdelijke sluiting van de zaak. Iets wat ons natuurlijk verdrietig maakt en we mogen nu even niet doen wat we heel leuk vinden, dat is natuurlijk onze gasten ontvangen en in de watten leggen. Maarja het is zo als het is, klagen staat niet in ons woordenboek.We kijken vooruit, denken niet in problemen maar zien kansen. Accepteren en zoeken naar wat we wel kunnen. De stekker is er even uit maar die ziel blijft. Samen als team pakken we dit als een uitdaging en proberen er het beste van te maken, even slikken en weer doorgaan.Samen zijn we sterk, samen kunnen we dit aan, samen fixen we die shit. Ja, ook wij vloeken wel eens maar word het daar anders van? Nee!! Maar het lucht wel even op. We pakken alles bij elkaar en maken er het beste van, we gaan weer detacheren geen probleem dat doen we wel ff. Maar even serieus onze collega’s verdienen een pluim.
Ga er maar staan je word “even” in een ander bedrijf geplaatst, in een compleet andere sector.Onze collega’s zijn zo flexibel, lief, meedenkend en zulke doorzetters.Wat een toppers hebben wij! Iets wat ons ontzettend trots maakt.1 ding staat vast, 2022 staan wij weer klaar voor jullie allemaal en maken we er samen een fantastisch jaar van 🙌🏻.
HAPPY NEW YEAR ❤️

 

december 30th, 2021|

Anders dan anders

Het einde van 2021 verloopt voor ons, net als voor iedereen, heel anders dan gepland. In plaats van het verzorgen van kerstlunches, -borrels en kerstdiners houdt een deel van ons team zich nu bezig met opruim- en schoonmaakwerkzaamheden bij Nielz. Ook zijn er al weer veel collega’s gedetacheerd. Fijn dat we elders de handen uit de mouwen kunnen steken in deze tijd. Doordat de zaak gesloten is zijn wij niet op vaste tijden bereikbaar. Mocht u ons willen bereiken dan kan dat het beste per e-mail naar info@nielz.nl. Wij wensen iedereen fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een nieuw jaar in goede gezondheid en met veel positieve gebeurtenissen.

 

december 20th, 2021|

Nieuw bij Nielz….

Ja hoor, het is zover. De herfst is aangebroken. Een groot deel van het terras is naar de winterstalling gebracht en de herfst/winterkaarten zijn ingegaan. Nieuw op de dinerkaart zijn onder andere een heerlijke uiensoep, surf en turf en een vegetarisch gerecht met onder andere bospeen, krokante bloemkool, houmous. Op de lunchkaart is de broodkeuze uitgebreid naar 6 soorten brood, waaronder een glutenvrije soort. Bij de koffie worden nu dagelijks versgebakken glutenvrije kokosmakrons geserveerd. De smaken Witte chocolade en Red Velvet bevatten lactose vanwege het ingrediënt witte chocolade. De overige smaken zijn lactosevrij. Ook nieuw zijn de glutenvrije amandeltaartjes die op onze drink & bitezkaart staan. (Deze kunnen wel sporen van gluten bevatten). Voor de nacho-fans die wel eens iets iets zoets willen delen………..er staan s’mores op de kaart! Wat dat is? Een typisch Amerikaanse lekkernij van chocolade, marshmallow en karamelsaus, die je opdipt met biscuits. Voor zwangeren, mensen met goede voornemens of een alcoholallergie staan er ook op de nieuwe drankenkaart veel  alcoholvrije alternatieven. Nielz serveert een rosé, een rode en een witte wijn van Norton en ook op de bierkaart zijn verschillende alcoholvrije biertjes te vinden. Meer een liefhebber van cocktails? Op de drink & bitezkaart staan 25 soorten cocktails en 15 soorten mocktails (alcoholvrij). 

 

november 1st, 2021|

Op naar de nieuwe kaart

We zijn op dit moment aan het genieten van een mooi begin van de nazomer. Dat hadden we ook wel een beetje verdiend na deze zomer, toch? Ons keukenteam is alweer bezig met de voorbereidingen voor het najaar. Tijdens een kleine sneak peek konden we al wat nieuwe gerechten zien. Over de koffiekaart kunnen we zeggen dat onze barista’s al hebben laten weten dat in de winter ook  onze hardloper, ijskoffie, op de koffiekaart blijft staan. Rond midden oktober gaat de nieuwe menukaart in, dus nog even geduld. Ons keukenteam heeft helaas afscheid moeten nemen van een aantal collega’s die vanwege hun studie vertrekken bij Nielz. Er zijn inmiddels twee nieuwe keukenhulpen aangenomen, maar er zijn nog een aantal vacatures, dus zoek je nog een bijbaantje check onze vacaturepagina en vul het sollicitatieformulier in.

september 6th, 2021|
Ga naar de bovenkant