Organiseer een vrijgezellenfeest, zakelijke borrel, jubileum, reünie of verjaardagsfeest gezellig bij Nielz. Hiervoor zijn verschillende ruimtes  te reserveren. Onderstaande buttons leiden naar een sfeerimpressie van de betreffende ruimte. Overal is een eigen toiletgelegenheid met babyverschoontafels. Voor kinderen zijn er binnen meerdere speelhoeken. Vóór het grote terras van Nielz is een mooie fontein, waarbij kinderen heerlijk kunnen spelen.

Nielz heeft voor activiteiten een samenwerking met TB Events. Alle events vermeld op de TB website zijn te boeken met Nielz als locatie.

MAAK ZELF JE OFFERTE ONLINE EN BEKIJK ALLE MOGELIJKHEDEN.

Bij Nielz kan je je eigen offerte online maken! Dit kan voor onder andere een vergadering, borrel, verjaardag, babyshower of condoleance.
Kies je datum en alle hapjes, drankjes, diner of buffet. Daarna kan je met ons een afspraak maken en samen alles in detail bespreken met behulp van het online draaiboek. Super makkelijk en zo komt je feest helemaal tot leven!
Wil je toch liever een offerte per mail ontvangen, dan kan je contact met ons opnemen

E-mailadres: info@nielz.nl
Telefoonnummer: +31 (0)546-815777

FEESTJE?

  • DRANKENARRANGEMENT 3 UUR :  27.5
  • VANAF 4 UUR :  7.5 EXTRA P.U.

(Van het drankenarrangement – pils/wijn/fris/binnenlands gedistilleerd) kan alleen gebruik worden gemaakt in combinatie met een feest in een aparte ruimte en vanaf 20 personen)

  • KOUDE HAPJES OP SCHAAL 1.20 P.ST.
  • WARME BITTERGARNITUUR 0.90 P.ST.
  • NOTENMIX 0.90 P.P.
  • OLIJVEN 1.30 P.P.
  • STOKBROOD EN KNOFLOOKSAUS 1.50 P.P.
  • STOKBROOD EN PESTO 1.50 P.ST.
  • STOKBROOD EN KRUIDENBOTER 1.50 P.P.
  • STOKBROOD EN TAPENADE 1,50 P.P.
  • BAKJE SAUS EXTRA 0.75 P.P.
DJ vanaf 450,-
  • YAKITORI SPIES/ATJAR/PINDA MIX
  • CHAMPIGNONS DOURDOGNE/ KNOFLOOKSAUS
  • MINI BURGER/SPEK/CHEDDAR
  • HUISGEMAAKTE TOMATENSOEP/CHERRYTOMATEN/KRUIDENCRÈME
  • PATATJE MAFFIOSO/TRUFFELMAYO/PARMEZAANSE KAAS
  • RISOTTO/GAMBA/KRUIDENOLIE
  • TRIFLE/CAKE/YOGHURT/ZWITSERE ROOM/BOSVRUCHTEN/BASTOGNE

ACTIVITEITEN

Nielz heeft voor activiteiten een samenwerking met TB Events. Alle events vermeld op de TB website zijn te boeken met Nielz als locatie.

MUZIEK – DJ

Een spetterend feest organiseren met een DJ? Regel het eenvoudig via Bars and Beats.

LUNCHARRANGEMENTEN

vanaf 12 personen

  • VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE – ROSBIEF – KAAS – HAM
  • KOFFIE & THEE
  • MELK & KARNEMELK
  • JUS D’ORANGE & WATER
  • VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE –  ROSBIEF –  KAAS – HAM –  FILET AMERICAIN
  •  KROKET OF PANCAKES, GESERVEERD MET STROOP, POEDERSUIKER EN CHOCOLADEPASTA
  • KOFFIE & THEE
  •  MELK & KARNEMELK
  •  JUS D’ORANGE & WATER
  • VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE – ROSBIEF – KAAS – HAM – FILET AMERICAIN
  • KROKET OF PANCAKES, GESERVEERD MET STROOP, POEDERSUIKER EN CHOCOLADEPASTA
  • SOEP NAAR KEUZE VAN DE KAART
  •  KOFFIE & THEE
  •  MELK & KARNEMELK
  •  JUS D’ORANGE & WATER
  • VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE  – ROSBIEF – KAAS – HAM – FILET AMERICAIN
  • KROKET OF PANCAKES, GESERVEERD MET STROOP, POEDERSUIKER EN CHOCOLADEPASTA
  • SOEP NAAR KEUZE VAN DE KAART
  • VERS FRUIT & HUISGEMAAKTE CHEESECAKE
  • KOFFIE & THEE
  • MELK & KARNEMELK
  • JUS D’ORANGE & WATER

CHEESECAKE SPECIAL

Elk weekend een nieuwe creatie

KEUZEMENU’S

Keuze uit:
  • schnitzel champignonroomsaus | roerbakgroenten
  • saté | kipdij | bami goreng | zoetzure komkommer | satésaus | cassave| gebakken uitjes
  • Hollandse biefstuk 200 gr.
    pepersaus of gebakken ui / champignons
  • fish and chips | heekfilet | komkommersalade | ravigotesaus | citroen
  • geroosterde bospeen | hummus | kruidenolie | hazelnoot crumble
Keuze uit voor- en hoofdgerecht:
  • tomatensoep | cherrytomaten | kruidencrème
  • carpaccio | truffelmayonaise | gepofte tomaten | little gem | Parmezaan krokant | pijnboompitten
  • Nielz sushirol | torpedogarnalen | gefrituurde uitjes | knoflookkrokant | sriracha mayonaise

————————————-

  • schnitzel champignonroomsaus | roerbakgroenten
  • saté | kipdij | bami goreng | zoetzure komkommer | satésaus | cassave| gebakken uitjes
  • Hollandse biefstuk 200 gr. | pepersaus of gebakken ui/champignons
  • fish and chips | heekfilet | komkommersalade | ravigotesaus | citroen
  • geroosterde bospeen | hummus | kruidenolie | hazelnoot crumble
     
     
     
Keuze uit voor- hoofd- en nagerecht:
  • tomatensoep | cherrytomaten | kruidencrème
  • carpaccio | truffelmayonaise | gepofte tomaten | little gem | Parmezaan krokant | pijnboompitten
  • Nielz sushirol | torpedogarnalen | gefrituurde uitjes | knoflookkrokant | sriracha mayonaise

——————————————–

  • schnitzel champignonroomsaus | roerbakgroenten
  • saté | kipdij | bami goreng | zoetzure komkommer |  satésaus | cassave | gebakken uitjes
  • Hollandse biefstuk 200 gr. | pepersaus of gebakken ui/champignons
  • fish and chips | heekfilet | komkommersalade | ravigotesaus | citroen
  • geroosterde bospeen | hummus | kruidenolie | hazelnoot crumble

——————————————–

  • grand dessert/verschillende lekkernijen op een plank geserveerd
 

BUFFETTEN

minimaal 30 personen

KOUD

  • RUNDVLEESSALADE
  • WALDORFSALADE DE LUXE
  • PANE FIESTA MET KRUIDENBOTER, NIELZ KNOFLOOKSAUS EN TAPENADE

WARM

  • BOERENSCHNITZEL MET SPEK, UI EN CHAMPIGNONS
  • KIPDIJFILET MET RIJK GEVULDE STROGANOFFSAUS
  • ROASTED PORC MET MANGO CHUTNEY
  • GEBAKKEN WITVIS MET GROENTETARTAAR
  • FRIET
  • GEROOSTERDE BLOEMKOOLROOSJES MET KAASSAUS

KOUD

  • PENNE RIGATE SALADE MET PREI EN FETA
  • SALADE MET RUCOLA, TROSTOMATEN, HARICOTS VERTS, GEKOOKTE EI EN ANSJOVIS
  • SERRANOHAM MET MELOEN
  • SALADE CAPRESE MET ACETO BALSAMICO EN OLIJFOLIE
  • BRUSCHETTA EN MINI CIABATTA MET AIOLI, PESTO EN TAPENADE

WARM

  • RUNDERLASAGNE MET ITALIAANSE GROENTEN EN KRUIDEN
  • FUSILLI MET BOLOGNESESAUS EN PARMEZAANSE KAAS
  • ITALIAANSE GEHAKTBALLETJES MET TOMATENSAUS
  • KIPDIJFILET MET GROENE PESTO, ZONGEDROOGDE TOMAATJES EN PARMEZAANSE KAAS
  • GEBAKKEN GNOCCHI
  • ITALIAANS GROENTESTOOFPOTJE VAN AUBERGINE, TOMAAT, UI, BLEEKSELDERIJ, KAPPERTJES, OLIJVEN, BASILICUM EN PIJNBOOMPITTEN

KOUD

  • FREGOLA PASTA SALADE MET BOSPADDESTOELEN EN TRUFFEL
  • RUNDVLEES SALADE
  • LUXE TOMATENSALADE
  • GEMARINEERDE GAMBA’S MET FURIKAKE EN WASABI-SOJASTROOP
  • CARPACCIO, ZONGEDROOGDE TOMATEN, PARMEZAANSE KAAS, TRUFFELMAYONAISE, RUCOLA EN PITTENMIX
  • GRAVED LACHS MET KAPPERTJES EN CREME FRAICHE
  • “ANTI PASTI” OLIJVEN, ZONGEDROOGDE TOMATEN, SPINATA ROMANA, COPPA DI PARMA, SERRANOHAM, FUET
  • SALADE CAPRESE MET PESTO
  • PANE FIESTA ( BREEKBROOD ) MET NIELZ KNOFLOOKSAUS, KRUIDENBOTER EN TAPENADE

WARM

  • GEBAKKEN ZALMFILET, PESTO EN GROENTE TARTAAR
  • CURRY MADRAS MET RUNDVLEES
  • ROASTED PORC MET MANGO CHUTNEY
  • KIPDIJSATE MET SAMBALBONEN EN OOSTERSE SAUS
  • GEROOSTERDE BLOEMKOOLROOSJES MET KAASSAUS
  • VELDERWTEN
  • COUSCOUS
  • ROSEVAL AARDAPPELEN MET ROZEMARIJN EN ZEEZOUT
  • HUTSPOT
  • STAMPPOT BOERENKOOL
  • HACHEE
  • SPEKLAPJES
  • ROOKWORST
  • AUGURKEN EN ZILVERUITJES
  • PICCALILLY
UIT TE BREIDEN MET BONELESS RIBS (2.5 P.P.)
EEN DESSERTPLANK MET ZOETE LEKKERNIJEN:
  • TIRAMISU
  • PANNA COTTA
  • OMELET SIBERIENNE
  • CREME BRULEE
  • CHEESECAKE
  • BROWNIE