WIJ MAKEN GRAAG EEN AFSPRAAK MET U OM VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OP MAAT TE MAKEN.
MAIL OF BEL ONS INFO@NIELZ.NL – 0546-815777
Een besloten ruimte huren of bij mooi weer lekker op het terras
Organiseer een vrijgezellenfeest, zakelijke borrel, jubileum, reünie of verjaardagsfeest gezellig bij Nielz. Hiervoor zijn verschillende ruimtes te reserveren. Onderstaande buttons leiden naar een sfeerimpressie van de betreffende ruimte. Overal is een eigen toiletgelegenheid met babyverschoontafels. Voor kinderen zijn er meerdere speelhoeken, zowel binnen als buiten. Vóór het grote terras van Nielz is een mooie fontein, waarbij kinderen heerlijk kunnen spelen.
Nielz heeft voor activiteiten een samenwerking met TB Events. Alle events vermeld op de TB website zijn te boeken met Nielz als locatie. De afgelopen tijd heeft TB Events niet stil gezeten en hebben zij hun spellen aangepast zodat deze geschikt zijn voor een 1,5 meter samenleving. De medewerkers die het spel begeleiden zullen voorzien zijn van mondkapjes en handschoenen en houden uiteraard afstand.
FEESTJE?
-
DRANKENARRANGEMENT 1E UUR 7.-
-
DRANKENARRANGEMENT NA 1E UUR, PER UUR 6.-
-
KOUDE HAPJES OP SCHAAL 0.90 P.ST.
-
WARME BITTERGARNITUUR 0.70 P.ST.
-
NOTENMIX 0.70 P.P.
-
OLIJVEN 1.- P.P.
-
STOKBROOD EN KNOFLOOKSAUS 1.- P.P.
-
STOKBROOD EN PESTO 1.- P.ST.
-
STOKBROOD EN KRUIDENBOTER 1.- P.P.
-
STOKBROOD EN TAPENADE 1,- P.P.
-
BAKJE SAUS EXTRA 0.50 P.P.
DJ vanaf 300,-
ACTIVITEITEN
Nielz heeft voor activiteiten een samenwerking met TB Events. Alle events vermeld op de TB website zijn te boeken met Nielz als locatie. De afgelopen tijd heeft TB Events niet stil gezeten en hebben zij hun spellen aangepast zodat deze geschikt zijn voor een 1,5 meter samenleving. De medewerkers die het spel begeleiden zullen voorzien zijn van mondkapjes en handschoenen en houden uiteraard afstand.

LUNCHARRANGEMENTEN
vanaf 12 personen
-
VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE – ROSBIEF – KAAS – HAM
-
KOFFIE & THEE
-
MELK & KARNEMELK
-
JUS D’ORANGE & WATER
-
VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE – ROSBIEF – KAAS – HAM – FILET AMERICAIN
-
KROKET OF PANCAKES, GESERVEERD MET STROOP, POEDERSUIKER EN CHOCOLADEPASTA
-
KOFFIE & THEE
-
MELK & KARNEMELK
-
JUS D’ORANGE & WATER
-
VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE – ROSBIEF – KAAS – HAM – FILET AMERICAIN
-
KROKET OF PANCAKES, GESERVEERD MET STROOP, POEDERSUIKER EN CHOCOLADEPASTA
-
SOEP NAAR KEUZE VAN DE KAART
-
KOFFIE & THEE
-
MELK & KARNEMELK
-
JUS D’ORANGE & WATER
-
VERSCHILLENDE LUXE BELEGDE BROODJES: GEZOND – TONIJNSALADE – ROSBIEF – KAAS – HAM – FILET AMERICAIN
-
KROKET OF PANCAKES, GESERVEERD MET STROOP, POEDERSUIKER EN CHOCOLADEPASTA
-
SOEP NAAR KEUZE VAN DE KAART
-
VERS FRUIT & HUISGEMAAKTE CHEESECAKE
-
KOFFIE & THEE
-
MELK & KARNEMELK
-
JUS D’ORANGE & WATER
CHEESECAKE SPECIAL
Elk weekend een nieuwe creatie
KEUZEMENU’S
vanaf 12 personen
VOORGERECHT
HUISGEMAAKTE TOMATENSOEP | BASILICUMROOM
GOULASHSOEP | UI | PAPRIKA | AARDAPPEL | TOMAAT | STOOFVLEES
HOOFDGERECHT
ZALMFILET | AARDAPPELPUREE | GROENE ASPERGES | PAPRIKAJUS | RUCOLA
HOLLANDSE BIEFSTUK | GEBAKKEN UI EN CHAMPIGNONS OF PEPERSAUS
GEBAKKEN SCHNITZEL | CHAMPIGNONROOMSAUS
KIPDIJSATÉ | ATJAR | KROEPOEK | GEBAKKEN UITJES | SATESAUS
VOORGERECHT
HUISGEMAAKTE TOMATENSOEP | BASILICUMROOM
GOULASHSOEP | UI | PAPRIKA | AARDAPPEL | TOMAAT | STOOFVLEES
HOOFDGERECHT
ZALMFILET | AARDAPPELPUREE | GROENE ASPERGES | PAPRIKAJUS | RUCOLA
HOLLANDSE BIEFSTUK | GEBAKKEN UI EN CHAMPIGNONS OF PEPERSAUS
GEBAKKEN SCHNITZEL | CHAMPIGNONROOMSAUS
KIPDIJSATÉ | ATJAR | KROEPOEK | GEBAKKEN UITJES | SATESAUS
NAGERECHT
PROEVERIJ VAN DESSERTS
VOORGERECHT
HUISGEMAAKTE TOMATENSOEP | BASILICUMROOM
CARPACCIO | ACETO BALSAMICO | PARMEZAANSE KAAS | ZONGEDROOGDE TOMATEN | PITTENMIX | RUCOLA
HUISGEMAAKTE GRAVAD LAX | GEMARINEERDE RODE BIET | KOMKOMMER | CRÈME VAN MIERIKSWORTEL | RADIJS | RODE BIETEN KROKANT | ACETO MET RODE BIET | BIETEN ESPUMA
HOOFDGERECHT
ZALMFILET | AARDAPPELPUREE | GROENE ASPERGES | PAPRIKAJUS | RUCOLA
HOLLANDSE BIEFSTUK | GEBAKKEN UI EN CHAMPIGNONS OF PEPERSAUS
GEBAKKEN SCHNITZEL | CHAMPIGNONROOMSAUS
KIPDIJSATÉ | ATJAR | KROEPOEK | GEBAKKEN UITJES | SATESAUS
NAGERECHT
PROEVERIJ VAN DESSERTS
BUFFETTEN
minimaal 20 personen
KOUD:
-
HUISGEMAAKTE BOERENSALADE
-
HUISGEMAAKTE ZALMSALADE
WARM:
-
SATÉ VAN KIPDIJVLEES MET WIJKO SATÉSAUS
-
GEGRILDE BEENHAM MET HONING-MOSTERDSAUS
-
GEBAKKEN SCHNITZEL MET ROMIGE CHAMPIGNONROOMSAUS
-
GEBAKKEN NOORSE ZALMFILET MET GROENE PESTO EN GEMARINEERDE TOMAAT
-
GEKOOKTE WITTE RIJST
-
GEFRITUURDE SPICY WEDGES
-
MINI BROODJES MET NIELZ KNOFLOOKSAUS EN HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER
KOUD:
-
HUISGEMAAKTE BOERENSALADE
-
HUISGEMAAKTE ZALMSALADE
-
KOMKOMMERSALADE MET PINK LADY APPEL EN FRISSE DILLEDRESSING
-
PARMAHAM MET GEMARINEERDE CHAMPIGNONS EN PARMEZAANSE KAAS
-
AMBACHTELIJK GEROOKTE ZALM MET RODE UIENRINGEN EN KAPPERTJES
-
GEBRADEN ROSBIEF MET GRIEKSE FETAKAAS EN BOSUI
-
GEROOKTE MAKREEL MET PEPER
-
GEMARINEERDE TOMAAT, BUFFELMOZZARELLA EN GROENE PESTO
-
MINI BROODJES MET DE ÉCHTE NIELZ KNOFLOOKSAUS EN HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER
WARM:
-
GEBRADEN VARKENSROLLADE MET EEN JUS VAN ROZEMARIJN
-
SATÉ VAN KIPDIJVLEES MET WIJKO SATÉSAUS
-
ZEEBAARSFILET OP DE HUID GEBAKKEN MET JAPANSE TERIYAKISAUS
-
GEKOOKTE KRIELAARDAPPELEN MET KNOFLOOKBOTER EN VERS GEHAKTE PETERSELIE
-
PILAV RIJST
-
ITALIAANSE GROENTE RATATOUILLE
KOUD:
-
ITALIAANSE AARDAPPELSALADE MET PANCETTA, OLIJVEN, ZONGEDROOGDE TOMATEN EN ITALIAANSE KRUIDEN
-
HUISGEMAAKTE ZALMSALADE
-
AMBACHTELIJKE RUNDVLEESSALADE
-
PASTA SALADE MET OLIJVEN, PARMEZAANSE KAAS EN TOMAAT
-
HOUTEN PLANK MET COPPA DI PARMA, SERRANOHAM, SALAMI EN FUET
-
AMBACHTELIJK GEROOKTE ZALM MET RODE UIENRINGEN EN KAPPERTJES
-
GARNALENSALADE MET COCKTAILSAUS
-
COPPA DI PARMA MET GEMARINEERDE OESTERZWAM, GEITENKAASKRUIMELS EN BOSUI
-
BUFFELMOZZARELLA MET GEMARINEERDE TOMAAT EN GROENE PESTO
-
GEROOKTE KIPFILET MET RUCOLA, GEKOOKT EI, GEBAKKEN SPEK, PIJNBOOMPITTEN EN TRUFFELMAYONAISE
-
GEROOKTE FOREL MET EEN SALSA VAN TOMAAT
-
MINI BROODJES MET NIELZ KNOFLOOKSAUS EN HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER
WARM:
-
GEBAKKEN NOORSE ZALMFILET MET GROENE PESTO EN GEMARINEERDE TOMAAT
-
SATÉ VAN KIPDIJVLEES MET WIJKO SATÉSAUS
-
GEBAKKEN VARKENSPROCUREUR MET PICO DE GALLO SALSA
-
TWENTSCHE RUNDERGEHAKTBALLETJES IN KETJAPSAUS
-
GEGRILDE BEENHAM MET HONING-MOSTERDSAUS
-
BOEUF BOURGUIGNON, RUNDVLEES GEGAARD IN RODE WIJN
-
GEKOOKTE KRIELAARDAPPELEN MET KNOFLOOKBOTER EN GEHAKTE VERSE PETERSELIE
-
PILAV RIJST
-
ITALIAANSE GROENTE RATATOUILLE
-
GEKOOKTE SEIZOENSGROENTEN
-
TIRAMISU
-
CHEESECAKE
-
BROWNIE MET KARAMEL
-
OMELETTE SIBÉRIENNE
-
CRÈME BRULÉE
-
PANNA COTTA