Paulaner Hefeweissbier Alcoholvrij is de alcoholvrije Weizen van Paulaner.
Het wereldberoemde Paulaner Weizen bier met de authentieke en frisse smaken, maar dan zonder alcohol.
Het bier heeft mooie isotonische waarden, dus ideaal voor sporters.

De schuimkraag is wit en stevig, het bier is troebel en lichtgeel en heeft een mooie koolzuur structuur.
De geur is zo fris van citrus met een kruidigheid van koriander.
Vedett White is vol romig en heel fris van smaak.

Vedett Extra Ordinary IPA is een zeer toegankelijke India Pale Ale. Dit bier is goed doordrinkbaar en zit boordevol smaak. Het heeft een zachte zoetheid van uit de mout, een frisse fruitigheid vanuit de hoppen. Een ronde bitterheid brengt deze India Pale Ale helemaal in balans.

Delirium Argentum Hopped Amber IPA is een fruitig bier met notities van bloemen, de smaak van dit amber kleurige bier is verfrissend met hinten van karamel, specerijen en citrusvruchten. Het bier beschikt over een volle smaak en olieachtige textuur die zorgen voor een gekarameliseerde finish.

Leffe bruin is een zacht en romig bier met een discrete, bittere toets en een licht gesuikerde en gekarameliseerde smaak. Perfect te combineren met de smaak van: hummus, abdijkaas, bonen, linzen, gevogelte, zoete en zure groenten, gegrild rood vlees en karbonades.

Van de Streek playground is de meest bekroonde Non Alcoholic IPA ter wereld. Bomvol smaak door onze speciale brouwtechniek. Playground wordt gebrouwen net als ieder ander bier en krijgt ruim de tijd in de tank om op smaak te komen. Hierdoor heeft Playground een echte bierbeleving.

Delirium Nocturnum is donker bruin-rood van kleur. Het heeft een compacte wit-gele, stabiele en wandklevende schuimkraag. Het bier heeft een goede neus met toetsen van caramel, mokka en pure chocolade. Ook de kruiden zoals drop en koriander komen tot uiting. De aanzet heeft een zeer goed mondgevoel, alcohol en zacht. Daarna komt de bitterheid op het de voorgrond, die gedeeltelijk komt van de hop.

Brugs Tarwebier is een bier dat opnieuw werd geïntroduceerd in februari 2019. Brouwerij De Halve Maan in Brugge heeft dit aloude recept samen met Alken-Maes opnieuw op de markt gebracht. Het is een verfrissend witbier met koriander en sinaasappelschil.