Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. De hergisting op fles en een lange rijping, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak. 8,5% Alcohol.

La Trappe blond is een goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 6,4% Alcohol

La Trappe dubbel is een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. 7% Alcohol.

La Trappe Tripel is een klassiek en krachtig trappistenbier. Goudblond met een witte schuimkraag. Een volle smaak met een kandijzoet en licht moutig karakter. 8% Alcohol.

La Trappe Quadrupel is een donkere trappistenbier, zwaar en stevig met een volle, verwarmende, intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadels, vijgen en karamel en een lange, zachte afdronk. 10% Alcohol.

Van de Streek playground is de meest bekroonde Non Alcoholic IPA ter wereld. Bomvol smaak door onze speciale brouwtechniek. Playground wordt gebrouwen net als ieder ander bier en krijgt ruim de tijd in de tank om op smaak te komen. Hierdoor heeft Playground een echte bierbeleving. 0,5% Alcohol.

Delirium Nocturnum is donker bruin-rood van kleur. Het heeft een compacte wit-gele, stabiele en wandklevende schuimkraag. Het bier heeft een goede neus met toetsen van caramel, mokka en pure chocolade. Ook de kruiden zoals drop en koriander komen tot uiting. De aanzet heeft een zeer goed mondgevoel, alcohol en zacht. Daarna komt de bitterheid op het de voorgrond, die gedeeltelijk komt van de hop. 8,5 % Alcohol.

Van de Streek Broeders is een romig en zoetig bier met tonen van sinaasappel, gember en toffee.
Zacht in de mond, maar bij de nasmaak geeft het toch nog een prikkelende bitterheid mee met een toon van gember.
Gebrouwen met tarwemout en Duitse hoppen voor een volle body en een aangenaam bittertje. 6% Alcohol.