KEUKENHULP

PART-TIME (MIN. 2 DAGEN/AVONDEN PER WEEK)

Een keukenhulp assisteert koks en keukenpersoneel bij het bereiden van gerechten. Het wassen, schillen van groenten en vruchten en het snijden van brood en vlees. Pakt geleverde (eten)waren uit, houdt de werkplek schoon en zo meer.

Wat ga je doen?
Gasten ontvangen en ze in de watten leggen, dat is wat we bij Nielz het liefste doen. Wie bij Nielz komt eten komt voor de totale beleving. Een beleving die jij en je collega’s in de keuken mede tot stand brengen, door de aandacht voor de smaak en presentatie van de gerechten. Met oog voor detail laat je jouw liefde voor het horeca vak zien. En daarvoor hoef je echt niet over bergen horeca ervaring te beschikken. Want onder leiding van een ervaren kok, leer jij de meest voorkomende werkzaamheden in de Nielz-keuken, waardoor je op termijn lekker zelfstandig aan de slag kan.

Hoe ga je dit aanpakken?
Vooral door proactief, leergierig en breed inzetbaar te zijn. Maar ook door goed samen te werken met het team in de keuken. Verder ben je stressbestendig, waardoor je zelfs tijdens de piekmomenten de rust weet te bewaren.

Jij brengt mee
De juiste mentaliteit! Dat wil zeggen: je bent gemotiveerd, leergierig en enthousiast. · Je ben flexibel en hebt er geen problemen mee dat je de ene keer op zondag werkt en de andere keer bijvoorbeeld op donderdag (minimaal 2 dagen/avonden in de week beschikbaar) · Ervaring in de keuken is geen pre, maar wel heb je feeling met het vak. · Je vindt het fijn om uitgedaagd te worden en uit je comfortzone te stappen om nieuwe dingen te leren.

Dit bieden we jou:
Bij Nielz kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan de leukste horecazaak van het Oosten. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Nielz- gezelligheid.

Verder bieden wij je:

 • Een passend salaris
 • Veel leuke bedrijfsborrels en uitjes
 • 25% korting voor medewerkers & een medebezoeker bij een bezoek aan Nielz
 • Een duidelijk rooster- en planningsysteem, waarbij wij zoveel mogelijk rekening houden met bijvoorbeeld sportmomenten (dit kun je zelf aangeven in het rooster)
 • Een kans om je ambities waar te maken door interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Aandacht voor gezondheid & vitaliteit van onze medewerkers
 • Keuze uit het soort bedrijfskleding, waarin jij prettig kan werken.

Wil je meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met Daan Swerink, Keukenmanager
HR@nielz.nl. tel: 0546-815777

Wil je solliciteren?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV. Reageren kan via ons sollicitatieformulier.

SOLLICITATIEFORMULIER

 

  Naam

  Geslacht
  ManVrouw

  Geboortedatum

  Geboorteplaats

  Leeftijd

  E-mail

  Adres

  Postcode + Plaats

  Telefoonnummer:

  Noodnummer:

  Horeca-ervaring?
  JaNee

  Referenties:

  Ik solliciteer voor een functie in de: (kruis aan)
  BedieningBarAfwasKeukenHousekeeping

  Ik ben beschikbaar op:
  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag

  Vakantie reeds gepland:

  CV meesturen?

  Overige opmerkingen