Oktober 2020

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Ze zetten zich in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Deze maand wil Nielz zich inzetten om een mooi bedrag in te zamelen voor Pink Ribbon door middel van de verkoop van Pink Ribbon special cheesecakes.

Donderdag 1 oktober om 20.00 uur is de start van de actiemaand bij Nielz. De eerste Pink Ribbon special cheesecake wordt dan aangeboden aan Gerda Boertien, voorzitter van KWF Almelo. 

Vanaf donderdag 1 oktober kan de hele maand lang een Pink Ribbon special cheesecake besteld worden bij Nielz. Deze special cheesecakes kosten 50 euro. Hiervan gaat 50% naar het goede doel.

Is er bij jullie bedrijf deze maand wat te vieren? Bestel een heerlijke Pink Ribbon cheesecake en steun tegelijkertijd dit goede doel. De cheesecake wordt gratis bezorgd bij bedrijven in een straal van 10 km rond Almelo. 

  • voor 25 euro extra bezorgt Nielz bij maximaal 10 thuiswerkers van jullie bedrijf een portie van de bestelde cheesecake.

Onder alle bestellers verloten wij een high cocktailarrangement voor twee personen! Dus verzin gewoon een goede reden om zo’n heerlijke special te bestellen 😊

Bestellen kan via info@nielz.nl.