Stagevergoeding €350,- bruto. Dit geldt voor een voltijd stageweek in het kader van een HBO-opleiding of MBO-opleiding (BOL).

OVER WERKEN BIJ NIELZ

STAGE BIJ NIELZ

Binnen Nielz hebben we meerdere mogelijkheden om stage te lopen. In de bediening en de keuken lopen de mogelijkheden uiteen van een snuffelstage van een dag, een snuffelstage van twee weken tot een BBL stage van een jaar.
We krijgen veel leerlingen van bijvoorbeeld het Zone college en het ROC van Twente.

We vinden het altijd leuk dat je zelf komt vragen of er plek is bij Nielz, zodat we je direct kunnen zien en we samen kunnen doornemen of deze stageplek iets voor je.
Natuurlijk mag je hier iemand bij meenemen als je dat prettig vindt. 

Als je stage opdrachten hebt maken we hier tijd voor vrij. Dan kunnen we deze samen oppakken en kan je leermeester/stagebegeleider van Nielz deze voor jou beoordelen en aftekenen. 

Tijdens je stage gaan we samen kijken wat je wil leren en hoe het gaat. Dit kan zijn dat je gaat runnen (drankjes en gerechten serveren aan tafel), een eigen wijk gaat lopen, bar gaat draaien of in de baristahoek aan de slag gaat. 

Ben je een aanpakker die gastvrij en enthousiast is en graag wil weten wat werken in de horeca precies inhoudt. Dan willen we je daar graag bij helpen, zodat je enthousiast wordt voor een opleiding en baan in de horeca!