Gelukkig hebben jullie dankzij het nieuwe winterterras de afgelopen maanden toch aangenaam buiten kunnen verblijven bij Nielz. Maar dat het onoverdekte terras nu ook regelmatig weer gebruikt kan worden is wel erg fijn. Sinds een maand hebben we een terrasrobot. Deze is inmiddels ingewerkt, maar heeft nog geen naam. Er loopt op dit moment nog een poll op onze socials. Donderdag na de meivakantie wordt bekend gemaakt welke groep 8 de winnaar is van een geheel verzorgd “einde basisschoolfeest” bij Nielz. Wordt de naam van de robot  Henk, Wally, Brotot, Moatje of Niro? We gaan het snel bekend maken. De robot neemt in ieder geval heel wat werk uit handen van het bedieningsteam.

Voor de zomerperiode hebben we nog plek voor bedieningsmedewerkers en afwashulpen, ook zoeken we een fulltime zelfstandig werkend kok. Ben of ken je iemand die het leuk lijkt om in de horeca te werken of die in de horeca werkt en op zoek is naar een nieuwe baan? Tip diegene dan om naar www.nielz.nl/vacatures te gaan. Daar staat uitgebreide info over de vacatures, salaris en arbeidsvoorwaarden.

Vanaf eind april hebben we weer een nieuwe menukaart met veel zomerse gerechten, hapjes, cocktails & mocktails. En voor de bierliefhebbers is de bierbijbel voorzien van veel echte terrasbiertjes. Team Nielz is klaar voor een mooie zomer met veel terrasweer!