En toen mochten we weer……..

Op 26 januari dit jaar kon Nielz de deuren weer openen. Dat was uiteindelijk onverwachts snel. We dachten dat het pas vanaf vrijdag 28 januari zou zijn, maar zijn de dinsdagochtend toch al begonnen met de voorbereidingen. Het keukenteam heeft keihard moeten werken, zodat direct alle gerechten van de lunch- en dinerkaart weer verkrijgbaar waren. En dat is gelukt. 

We merken dat iedereen er graag op uit gaat nu het weer kan. Er worden weer feestjes en borrels gepland en ons terras heeft over belangstelling niets te klagen. Bijna vier weken lang lag er een ijsbaan in de haven en wat was het een succes, mede door het prachtige weer.Blije kinderen op de schaatsen, terwijl de ouders een terrasje konden pakken in de zon die maar niet ophield met schijnen.

Begin april zijn we gestart met onze nieuwe menukaart, het menumagazine. Het was een mooi project om de drie menukaarten die we altijd hadden te vervangen door één boekje. Sommigen hebben ons misschien wel bezig gezien met de fotoshoots die er bij Nielz zijn geweest voor onder andere de nieuwe kaart. Misschien ben je zelfs wel gevraagd of je mee wilde werken aan de fotoshoot, dan zie je jezelf misschien binnenkort wel terug op onze website. 

Ben je nog op zoek naar een leuke bijbaan voor de zomerperiode en misschien ook wel daarna? We hebben nog vacatures in de bediening, de keuken en de spoelkeuken. Wil je wat meer informatie, loop gerust bij ons binnen. Je kan natuurlijk ook bellen, een mailtje sturen of direct het sollicitatieformulier op de website invullen.